Pavillon i glas

Lad haven sætte rammerne om din havepavillon og et skønt udeliv. Med en pavillon i glas får du en unik panoramisk udsigt til din have. Her kan du være omgivet af havens træer og planter, nyde solens lys og varme og finde ro i regnen. En glaspavillon skaber en oase i haven med plads til hyggelige stunder.

Kom helt tæt på naturen

Med en glaspavillon kan du komme helt ud i havens grønne natur og opleve årstidernes skiften. Med lav-energi glas og PVC-konstruktion er vores pavilloner isolerede, og du kan derfor både nye sommerens varme og vinterens hygge i uderummet.

En fritstående pavillon i glas giver dig en unik oase, der er helt omgivet af natur. Så kan du opleve sæsonerne skifte på klos hold: fra forårets blomsten og sommerens grønne natur og lyse aftener til efterårets orange-fyldte forfald og vinterens mørke, der indbyder til hygge. I pavillonen mærker du naturen på en ny måde.

Det er en helt unik oplevelse.

Pavillon i PVC – mærkbar kvalitet

Vores havepavilloner i glas bygges med en konstruktion i PVC-plast. PVC er et holdbart materiale, der er produceret med stålindsatser. Det skaber en høj stabilitet i glasbygningen. Derudover er vores konstruktion i PVC lavet, så det skaber en kuldebro afbrydelse, hvilket gør det nemmere at holde en rar temperatur i udestuen hele året.

En pavillon i plast har et flot udtryk, der minder meget om aluminium. Løsningen er stort set vedligeholdelsesfri og kræver blot en våd klud at rengøre.

Vi yder 10 års garanti på vores konstruktioner i plast. 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pavillon i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
Hvor stor skal din pavillon være?

Du kan tilpasse din pavillon, så den passer perfekt i din have. Størrelsen af pavillonen betyder meget for, hvordan du kan indrette og udnytte uderummet.

Vi har lavet disse tegninger, så du kan se, hvor meget plads du får i din pavillon.

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Pavillon med fast glastag

Vores havepavilloner i glas laves med det klassiske pyramidetag, der løfter rummet og skaber plads. Du kan selv vælge, om taget skal laves i zink, plast eller glas – beslutningen kan bl.a. afhænge af, om pavillonen skal matche din boligs udseende, og hvor meget sol og varme, du vil have i uderummet.

En havepavillon med glastag bringer lys i hverdagen – vi bruger lav-energi glas med stop-sol effekt, der holder en stor del af solens varme og skadende stråler ude om sommeren, så pavillonen ikke bliver alt for varm. Samtidig isolerer glasset uderummet om vinteren og holder på varmen.

Hvor skal din glaspavillon placeres?

En pavillon er typisk en fritstående glasbygning, som giver dig en charmerende oase midt ude i naturens grønne omgivelser. Her får du en panoramisk udsigt til din have – har du eksempelvis udsigt til hav eller sø, en mark eller bare en skøn udsigt til planter og træer, er den fritstående pavillon en perfekt løsning.

Pavillonens størrelse giver dig også mulighed for at placere den på mindre områder i haven eller for enden af terrassen.

Har du lyst til at kunne træde direkte ud i havepavillonen fra din bolig, kan du vælge en integreret løsning.

Hvordan skal din pavillon se ud?

En havepavillon er en mindre glasbygning, og hos os er den typisk enten fir- eller ottekantet. Dette giver den skønne panoramiske udsigt til naturen. Vores havepavilloner har det typiske pyramidetag, men du kan selv beslutte, om dette skal være i zink, plast eller glas.

Du skal også tænke over, hvilken størrelse din glaspavillon skal have. Dette kan afhænge af, hvordan du vil bruge havepavillonen. I en større pavillon er der plads til at indrette med et spisebord eller som en udestue. I mindre pavilloner kan der være plads til et siddeareal, samt en masse planter.

Pavillonmodeller

Lad dig inspirere af vores havepavilloner. Er du interesseret i at læse mere om, hvad en pavillon koster, kan du finde priseksempler her.

Indret din havepavillon

Din glaspavillon kan blive dit helt eget fristed. En oase til ro. Her kan du indrette dig med grønne planter, der får pavillonen til at passe ind i havens omgivelser, og med komfortable møbler, bløde tekstiler og rolig belysning. Naturen bringer ro i kroppen, og i et hyggeligt uderum får du et frirum, der kan sætte hverdagens stress i bero.

Lad dig inspirere til, hvordan du kan indrette din havepavillon her.

Få en 3D tegning af din pavillon

Hør mere om dine muligheder

Er du fristet af ideen om at kunne trække ud i haven og naturen, selv hvis vejret ikke er helt i top? Så har du fundet løsningen her. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

book_online Book møde