Indretning af pavillon

Din havepavillon giver dig skønne muligheder i naturen. Du kan indrette pavillonen som en udestue med plads til hyggelige stunder, som en spisestue helt tæt på naturen eller som et orangeri, hvor dine planter kan overvintre, og hvor du kan få grønne fingre. Mulighederne er mange i de smukke havepavilloner.

Sådan indretter du havepavillonen

Når du skal indrette din pavillon, skal du først beslutte dig for, hvad det primære formål med uderummet er. Skal det være et rum med mange siddepladser eller loungemøbler, hvor man kan slappe af? Eller skal det være et rum til hobbyer, planter og grønne fingre?

Måske skal der være plads til både afslapning og planteliv? Vores havepavilloner kommer i mange størrelser, og du kan derfor både få plads til at hygge om dine planter og slappe af med en god bog i pavillonen.

Indret din havepavillon

Indret pavillonen med planter

Havepavillon omgivet af planter | VICA Danmark

Den uisolerede havepavillon kan fungere som et unikt drivhus. Her kan du dyrke planter, blomster og grøntsager, og du kan skabe et hobbyrum, hvor du kan lade de grønne fingre komme i spil.

Indretter du din pavillon med en masse planter, øger du følelsen af at sidde helt ude i naturen. Her passer indretningen til omgivelserne. Her bliver inde og ude til et.

Den unikke udestue

Pavillon som udestue | VICA Danmark

Havepavillonen kan nemt indrettes som en charmerende, fritstående udestue. Da pavillonen er isoleret, må den opvarmes, og du kan derfor indrette uderummet med en brændeovn og behagelige loungemøbler, der giver plads til afslapning.

En pavillon som udestue er en unik løsning, der bringer hverdagen helt ud i naturens rolige omgivelser.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Hvilke møbler kan bruges i pavillonen?

Du kan indrette din pavillon med mange forskellige møbler – du kan indrette med loungemøbler eller havemøbler afhængigt af, hvordan du gerne vil bruge dit uderum. Det kan eksempelvis være flot at bruge bambusmøbler eller andre træsorter, da det passer godt til pavillonens omgivelser.

Når du vælger møbler til pavillonen, kan det dog være en ide at tænke over, at den store mængde sol kan have en skadelig effekt på dit interiør. Du kan vælge at få stop-sol-glas til pavillonens tag, der beskytter møblerne mod disse, og ellers er havemøbler, eller andre møbler lavet til udendørs brug gode til uderummet.

 

Hvor stor skal din pavillon være?

Når du skal indrette pavillonen, kan det være en stor hjælp at vide, hvor stor den er, og hvor mange mennesker, der kan sidde.

Vi har lavet disse tegninger, så du får et bedre indblik i, hvordan du kan bruge pavillonen.

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Den store pavillon

I en stor havepavillon er der plads til at samle familie og venner. Det er her, roen kan sænke sig i den travle hverdagen. Pavillonen kan placeres langt ude i haven og give huset et ekstra rum, der ligger afsides.

Den store pavillon bliver husets skønne oase, hvor du kan komme helt ud i naturen – du kan skabe plads til spiseområde eller en stue, hvor du kan invitere til hyggelige stunder.

Få en 3D tegning af din pavillon

Hør mere om dine muligheder

Er du fristet af ideen om at kunne trække ud i haven og naturen, selv hvis vejret ikke er helt i top? Så har du fundet løsningen her. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

book_online Book møde