Fordele ved isolerede glasbygninger

Din glasbygning bliver hverdagens frirum. Det er her, du kan finde ro – omgivet af havens skønne natur. Med en isoleret glasbygning får du et uderum, du kan nyde hele året. Især i de mørke vinterdage vil glasbygningen forskønne hverdagen. Her kan du nyde godt af de store glaspartier, der bringer lys i mørket.

Læs mere om fordelene ved en isoleret glasbygning her.

Et uderum, der kan bruges året rundt

Den største fordel ved at vælge en isoleret glasbygning er, at du kan nyde uderummet og haven hele året. Uanset om du vælger en fritstående eller en integreret løsning, kan du nyde både sommerens sol, lys og varme og vinterens unikke landskaber og hygge.

Det er muligt at opvarme en isoleret glasbygning. En brændeovn i udestuen kan eksempelvis skabe et varmt og hyggeligt samlingspunkt. Her kan selv de koldeste dage nydes. Og her kan du nyde vintermånedernes sparsomme sol og lys.

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

En ekspert fortæller

Fordelene ved en isoleret glasbygning

Hør en af vores eksperter fortælle om fordelene ved vores isolerede glasbygninger.

Vidste du eksempelvis, at vores glasbygninger er tyverisikret? Med 6-punkts låse i dørene og indvendige glaslister i vinduerne er det svært for tyven at bryde ind i uderummet.

01

Glasbygningen som klimaskærm

En sydvendt, isoleret glasbygning kan fungere som en klimaskærm på boligen. En klimaskærm er det, der skal lukke lys og varme ind og samtidig holde på varmen – her er en glasbygning en god og charmerende løsning til at samle og holde på varmen.

De store vinduespartier inviterer nemlig solens lys og varme videre ind i huset, også på en solrig men kold novemberdag, samtidig med at glasbygningen isolerer og beskytter din bolig mod blæst og kulde. Det svarer til at give dit hus en god og varm termojakke på om vinteren.

02

Nyd vinterstuen hele året

Drømmer du om at kunne træde direkte ud i det isolerede uderum? Så er en vinterstue – en isoleret udestue – den perfekte løsning. I vinterstuen får du naturen tættere på livet, og du får en tilbygning, der udvider hjemmet.

Vinterstuen kan integreres fuldstændigt, så den stilistisk passer til dit hus og den stil, du ønsker. Her binder du hus og have sammen i et unikt og charmerende rum.

Studentergildet i vinterhaven

En af de helt skønne muligheder ved en glasbygning er, at den kan bruges til både hverdag og fest. I hverdagens travlhed giver uderummet dig et pusterum, hvor du kan slappe af.

Uderummet er også et oplagt valg, når der skal holdes familie-arrangementer, fester og sammenkomster. Her får I plads til ekstra gæster i de helt unikke omgivelser. Uderummet kan sætte rammerne om hyggelige middage, konfirmationer, fester og hyggelige stunder med hele familien.

Læs, hvordan orangeriet satte rammerne om en hyggelig studenterfest for familie og venner i Odense.

03

Opvarmning af uderummet

En skøn fordel ved de isolerede glasbygninger er, at det er muligt at opvarme uderummet. Her får du et funktionelt rum, der kan bruges hele året, og dermed får du et større boligareal – en isoleret udestue eller et orangeri øger også boligens kontante værdi.

Opvarmning af uderummet er også med til at skabe uderummets charme. Eksempelvis er en brændeovn i udestuen en romantisk og hyggelig tilføjelse. Her kan du varme dig i de kolde vintermåneder, mens du nyder havens unikke omgivelser.

04

Øg boligens kontante værdi

Når du vælger en isoleret glasbygning – uanset om det er en fritstående eller integreret løsning – øger du din boligs værdi. Med en udestue eller et orangeri øger du dit boligareal, og giver huset et ekstra rum.

Den isolerede glasbygning er en solid konstruktion med lang levetid, som ikke kræver meget vedligeholdelse. Du giver altså dit hjem en moderne tilbygning, der både giver værdi til dig nu, og hvis du i fremtiden skal sælge din bolig.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

book_online Book møde