Skru op for hyggen og ned for varmeregningen med en flot glasbygning

Kan man sænke varmeregningen med en glasbygning? Ja, med en sydvendt glastilbygning kan du nemlig forlænge sommeren og trække varmen og lyset ind i huset året rundt.

Det er en god investering – både når du vil skrue op for de hyggelige stunder og spare på de høje energipriser.

Hvad er en klimaskærm?

Klæd din bolig på til al slags vejr

For at din bolig både kan lukke lys og varme ind og samtidig holde på varmen, skal den klædes rigtigt på. Boligens ”overtøj” kalder man en klimaskærm. Det er alt det, der adskiller inde fra ude – fx ydervægge, taget, døre såvel som udestuer og vinduespartier. Det er kort og godt det, der sørger for, at du har det lunt og rart – også selvom det er koldt udenfor.

Er boligens klimaskærm ikke god nok, bliver det koldt inden døre, og du må skrue ekstra op for varmen. Det er både skidt for klimaet og for din pengepung. Særligt i disse tider med stigende energipriser og svingende temperaturer, der fylder på din elregning. Derfor er en effektiv klimaskærm en god investering.

En termojakke til dit hus

Udestuen kan fungere som en fantastisk klimaskærm

Når du vil styrke din boligs klimaskærm, er en sydvendt glastilbygning et rigtig godt sted at starte. De store vinduespartier inviterer nemlig solens lys og varme videre ind i huset, også på en solrig men kold novemberdag, samtidig med at glasbygningen isolerer og beskytter din bolig mod blæst og kulde. Det svarer til at give dit hus en god og varm termojakke på om vinteren.

Forstør boligen og forlæng sommeren

Lige fra forårssolen første gang titter frem til langt ind i efteråret, vil du også komme til at nyde godt af de ekstra kvadratmeter, din nye glasbygning giver dig. Udestuen vil føles, som om din bolig har fået et ekstra opholdsrum.

… Vel at mærke et lyst og lunt rum, der indbyder til hygge med familie og venner såvel som rolige stunder, hvor du nyder stilheden og naturen. Fra din lune lænestol vil du kunne følge med, lige fra årets første blomster springer ud, til efterårsvinden rusker i træernes rødbrune blade.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Klimaet er ved at ændre sig

Et valg for fremtiden

Som du sikkert har lagt mærke til, har vi i Danmark oplevet efterårsmåneder med højere temperaturer og mildere vintre i de senere år, og meget tyder på, at det er kommet for at blive. Klimaet er ved at ændre sig, og derfor er det tid til bæredygtige løsninger.

Ved at give din bolig et ekstra termolag fx med en isoleret udestue udnytter du bedre solens stråler i en længere periode. Det er et bæredygtigt valg – både for dig og for klimaet.

Øg din boligværdi

En investering, der betaler sig

Med en ny glasbygning vil du opleve, at din boligværdi øges, samtidig med at den får mere charme og sin helt egen personlighed. Dit nye uderum er altså både en god investering i kvalitetstid med familie og venner såvel som i selve boligen.

Din nye glastilbygning vil også være med til at dæmpe eventuelle ubehagelige økonomiske overraskelser, når du modtager din varmeregning, så du bedre kan gå efteråret i møde med ro i sindet.

Vil du vide mere? Så book et møde her.

book_online Book møde