Hvorfor vælge et drivhus fra VICA?

Et drivhus bringer hverdagen tættere på naturen, forlænger sommersæsonen og er et hyggeligt uderum i haven.

Drømmer du om et drivhus i høj kvalitet, som kan skræddersyes efter netop dine drømme, ønsker og behov? Drivhuse fra VICA Danmark kan tilpasses og justeres, så vi kan skabe en skøn oase midt i din have. 

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

En ekspert fortæller

Vælg et drivhus i god kvalitet

I denne video gennemgår en af vores eksperter nogle af de vigtige beslutninger, når du skal have nyt drivhus.

Det er især vigtigt at tage højde for kvaliteten, så uderummet er sikret en lang levetid – hos VICA får du et drivhus med hærdet sikkerhedsglas og skråstivere, så uderummet kan holde til det danske vejr.

01

Skræddersy drivhusets udseende

En af de største fordele ved et drivhus fra VICA Danmark er, at langt de fleste af vores drivhuse kan skræddersyes efter dine ønsker.​​​​

Vores drivhuse er uisolerede glasbygninger, som kan bruges til at dyrke planter og grøntsager, til at skabe et hyggeligt rum i hverdagen eller til noget helt tredje. Vores drivhuse kan skræddersyes efter netop dine drømme – uanset om du ønsker et lille drivhus til grønne fingre eller et stort drivhus, hvor der er plads til dine nære.​​​

Når du booker et gratis designmøde, kan vi sammen designe drivhuset, så det passer til dine ønsker og din have.

Vi kan tilpasse mange dele af drivhuset. Vi kan bl.a.:

  • Justere drivhusets størrelse og form
  • Montere drivhuset på en muret sokkel
  • Ændre profilernes farve (Fås i 3 standard farver, men ved udvalgte modeller kan andre RAL-farver tilkøbes)
  • Sætte rygningsspir på taget
  • Sætte handicaprampe op for lettere passage.

Vil du skræddersy drivhuset yderligere, kan du:

  • Tilføje ekstra lamelvinduer, skydevinduer og tagvinduer, samt vælge automatiske vinduesåbnere
  • Vælge mellem brede og smalle glas mellem profilerne
  • Tilføje og skifte placering af døre (inkl. mulighed for at vælge mellem hængslet- eller skydedøre)
  • Tilkøbe en taggennemføringsplade til brændeovn, som er skræddersyet til vores drivhuse/orangerier.

Tilpasningsmulighederne vil altid variere efter hvilke model du vælger. Se modellerne her

02

Gør drivhuset til dit drømme-uderum

I et drivhus fra VICA Danmark får du stor frihed til at forskønne uderummet.

I vores tilbehørsshop finder du et stort sortiment af hylder, blomsterkasser og ophængsøjer, samt insektnet og solsejl. Vi kan også opsætte regnvejrsensor i vinduerne, så de lukker automatisk ved dårligt vejr.

Når du vælger et drivhus i høj kvalitet, får du et frirum i hverdagen, hvor du kan nyde naturen på klos hold.

Drivhuset skaber sommerstemning

“Vi har haft en idé om, at det i hvert fald skulle være en del af dagligdagen, en forlængelse af huset. Og så alligevel ikke, fordi det er jo fritstående, så den der tanke med, at nu går vi derud og forlader lidt det andet, det måtte orangeriet gerne kunne," fortæller Charlotte.

I glasbygningen fra VICA Danmark kan hverdagen nydes – ifølge Charlotte og familien er det som at holde ferie på egen matrikel.

Familien nyder, at uderummet kan bruges til både grønne fingre og til en hyggelig stund. De har også opdaget, hvordan en glasbygning bringer charme til dårligt vejr "Når man sidder inde i drivhuset, og det stormer og regner udenfor, så er der faktisk helt ro derinde."

03

Drivhuse i højeste kvalitet

Lad drivhusets glæder vare ved – vores drivhuse er lavet i højeste kvalitet, så de er sikret en lang levetid.

Vi bruger 4mm hærdet sikkerhedsglas, som kan holde til mindre slag – og som ikke skaber fare for dine omgivelser, hvis uheldet skulle være ude. Derudover er det nemt at udskifte glas og andre dele i drivhuset, hvis uheldet er ude.

Vores aluminiumprofiler og skråstiverer sikrer et stærkt drivhus, der kan klare de danske storme – og pulverlakeringen er den stærkeste på markedet, som kan tåle små stød og slag uden at gå igennem. Vi har også flere drivhuse placeret langs kyststrækninger, som står fast - selv imod voldsomt vejr. 

04

Egen byggeleder og montører

Når du vælger et drivhus fra VICA Danmark, får du i 9/10 tilfælde inkluderet montering og gennemgang af uderummet. Du har en byggeleder og montører med dig – helt fra vi starter projektet til det færdige drivhus. 

På den måde ved du, at drivhuset er sat korrekt op, og at det lever op til vores krav til kvalitet. 

Vil du selv monterer dit drivhus? Så har vi enkelte fastdesigns-modeller, hvor dette er muligt, men vores anbefaling vil altid være at lade os monterer for dig. Både for at slippe for at stå med besværet, men også fordi vores montører er eksperter i at samle netop vores produkter, så de står sikkert og fast mange år ud i fremtiden. 

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

book_online Book møde