En glasbygning øger boligens kontante værdi

 

Vælger du at tilføje en smuk glasbygning på huset eller som en fritstående løsning, øger du boligens kontante værdi – men uderummet skal være i høj kvalitet og passe til husets arkitektur.

Læs, hvordan du kan øge din boligs værdi med en udestue.

Giv huset et værdifuldt rum

En isoleret udestue kan give din bolig et skønt ekstra rum, der øger boligens værdi – en investering i en glasbygning giver en tilsvarende værdiforøgelse.

Med et isoleret uderum får du en solid konstruktion med lang levetid, der ikke kræver meget vedligeholdelse – det skaber både værdi for dig her og nu, og når du skal sælge boligen.

Boligchef, Anja Mølgaard

Berig boligen med et uderum

"Boligforbedringer og -investeringer betyder meget for kvaliteten af det liv, du lever i din bolig.

En drøm om et orangeri eller en glasbygning står højt på mange boligejeres ønskeliste, og vi lytter altid imødekommende til vores kunders ønske om at forbedre deres bolig, ligesom vi gerne fortæller om de attraktive finansieringsløsninger, vi har på hylderne.

Vi opfordrer også altid kunderne til at tænke energiforbedringer ind i deres boligplaner, når de er i gang, da det ofte vil kunne betale sig for både processen, den daglige økonomi og mulighederne for at sælge, når den tid kommer."

Ejendomsmægler, Charlotte Lynggaard

Vælg en udestue i højeste kvalitet

Hvis du vil opføre en udestue eller en anden glasbygning, kan du med fordel vælge en løsning i høj kvalitet. Så sikrer du, at løsningen kan holde til de danske vejrforhold, og at den øger din boligs værdi.

Ifølge Charlotte Lynggaard, indehaver af ejendomsmægler MDE, er "boligkøbernes valg langt hen ad vejen baseret på mavefornemmelser, og her har en flot glasbygning en stor betydning, der øger salgbarheden."

Udestuen er altså en værdiskabende tilføjelse til huset.

Få en 3D-tegning af dit uderum

Book et gratis og uforpligtende designmøde, og få lavet en fotorealistisk 3D-tegning af dit kommende uderum. Til et designmøde får du også professionel rådgivning, inspiration til uderummet og en fysisk version af vores store inspirationsbog. Vi kan også give et prisoverslag på din drømmeløsning.

Udestuen fornyer hjemmet

Før i tiden blev udestuer bygget i træ og ofte med et matteret plasttag. Disse udestuer var dårligt isolerede, krævede en del vedligeholdelse og tog lyset fra den ”rigtige” stue. Det er svært at forestille sig, at disse udestuer skaber den store værdi til boligen.

Men moderne udestuer er en anden historie. Her kan du vælge smukke løsninger, der passer til husets arkitektur og bringer mere lys ind i hjemmet, da de laves med glastag. En isoleret udestue fra VICA Danmark laves i plast eller aluminium, som kræver minimum vedligeholdelse – og denne form for udestue øger boligens værdi.

Design din udestue

Hvis en integreret udestue virkelig skal øge din boligs værdi, kan du med fordel designe den, så den passer til husets arkitektoniske stil – uderummet skal være en forlængelse af hjemmet og passe ind i dets omgivelser.

Her kan det skabe muligheder for hyggelige stunder med familie og gæster, og det er sådan, boligmæglerne vil sælge huset med det skønne uderum.

Hos VICA Danmark laver vi skræddersyede løsninger, så du kan designe et uderum, der passer perfekt til din boligs stil. Vi hjælper dig med hele processen, indtil uderummet står klar til brug.

Hvid villa uden glasbygning
Hvid villa med 3D-tegning af integreret orangeri
Få rådgivning og en 3D-tegning

Book et gratis og uforpligtende designmøde

Aftal et møde med en rådgiver i et af vores inspirerende showrooms, og få vejledning til din kommende glasbygning.

Book et designmøde

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde