Det er pengene værd at investere i et orangeri eller en udestue i høj kvalitet

At investere i et orangeri eller en udestue, er ikke kun et spørgsmål om at realisere drømmen om, at komme tættere på lyset og naturen. Det er også en investering, som kan betale sig på lang sigt.

Udover at glasbygningen hurtigt bliver familiens yndlingsrum, har ejendomsmæglere og banker også erfaring med, at investeringen betaler sig. 

Ejendomsmæglerens erfaringer

Ifølge Glenn Gadegaard fra Nybolig Kolding stiger salgsprisen betragteligt på boliger, med et orangeri eller en udestue, samtidig med at boligen bliver mere salgbar.  

”En investering i eksempelvis et orangeri eller en udestue, som er flot integreret og i overensstemmelse med husets arkitektur, giver en værdiforøgelse af huset, som modsvarer investeringen i glasbygningen. Som ejendomsmægler oplever jeg, at et smukt integreret orangeri eller udestue giver et godt blikfang, når en bolig bliver udbudt til salg – og så er det jo samtidig et dejligt rum med mange anvendelsesmuligheder i hverdagen” siger Glenn Gadegaard.

Det siger bankrådgiveren

I Middelfart Sparekasse ser afdelingsdirektør Stephan Lorenzen også positivt på det, når en kunde kommer med en drøm om at investere i eksempelvis en udestue eller et orangeri.

”Vi vurderer, om en investering giver en tilsvarende værdiforøgelse. Det er vi sikre på, er tilfældet med udestuer og orangerier af høj kvalitet. Derfor ser vi også positivt på finansieringen. Og med de meget lave renter – og nu også muligheden for at låne afdragsfrit i 30 år – er der gode muligheder for at gøre drømmen til virkelighed”, siger Stephan Lorenzen.

Fokus på kvalitet og design

Hos VICA Danmark står vi klar til at hjælpe med enhver løsning, der er designet til dig, din bolig og have. Vi har stor erfaring med at designe og bygge orangerier og udestuer, der kvalitetsmæssigt matcher nutidens byggestandarder, uanset om du vælger en uisoleret eller isoleret løsning. 

 

Sådan øges boligens værdi med en glasbygning

  • Sørg for at orangeriet eller udestuen bygges i overensstemmelse med husets arkitektur og havens udformning
  • Vælg en konstruktion i robuste og vedligeholdelsesfrie materialer, der kan modstå det omskiftelige danske vejr
  • Overvej en isoleret løsning, for at opnå den bedste udnyttelse hele året
  • Placér og indret glasbygningen, så den bliver en naturlig del af hverdagens aktiviteter
book_online Book møde