Glasvæg til terrasse

Drømmer du om at kunne bruge din terrasse mere? Med glasvæg på terrassen kan du udvide sæsonen og få langt flere dage ude i lyset.

Glasvægge er en skøn løsning, der skærmer for vind og regn på de kolde efterårs-, forårs- og sommerdage. Glasvægge er en afskærmning, der er oplagt til terrassen - med klart glas sikrer du din udsigt til haven, mens du får mere læ.

Hvorfor er glasvægge på terrassen en god løsning?

Hvis din terrasse er placeret et udsat sted, bør du vælge glasvægge. Glasvæggen er en vindtæt løsning, der giver dig et luksuriøst uderum. Her får du plads til at nyde terrassens udsigt, uanset hvordan det danske sommervejr er.

Faste glasvægge er en perfekt løsning, hvis terrassen ikke bliver brugt nok, fordi det er for koldt eller vindblæst.

Glasvægge i klart glas

Vil du opføre glasvægge på terrassen, er glasvægge i klart glas en skøn løsning, hvor din udsigt ikke forsvinder.

Er din terrasse placeret med en skøn udsigt, vil det være ærgerligt at opføre afskærmning, der dækker for denne. Her er klare glasvægge den skønneste løsning, der giver dig mulighed for at bruge terrassen oftere uden at fratage uderummet dets charme.

Glasafskærmning til terrassen

Drømmer du om en længere og varmere sommer? Med en glasvæg på terrassen får du mere læ for blæst, og samtidig samler glasafskærmningen solens varme og holder din terrasse dejlig varm.

På terrassen med glasafskærmning får du et unikt uderum, der forlænger sommeren - allerede fra forårets første solstråler kan du nyde lyset og varmen på terrassen. Her får du også mulighed for at opleve forårets blomstren og efterårets forfald på klos hold.

En tilbygning i glas er et helt unikt uderum - bliv klogere på mulighederne her.

Glaspaneler, der skaber læ

Med faste glaspaneler til terrasseinddækningen får du en dejlig løsning, der skærmer for vind og vejr, men bevarer din gode udsigt til haven.

Vores glaspaneler passer til enhver terrasse – skal inddækningen være på en gavl, følger der aluplank med til trianglen, så din terrasse bliver helt inddækket. Så er du sikret læ, uanset hvordan din terrasseinddækning skal laves.

Glaspanelerne er fremstillet i 10mm tykt hærdet sikkerhedsglas.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Få en 3D tegning af din inddækning

Få dit helt eget frirum i haven

Hvis du vil have læ på terrassen og mere ude-tid, er en glasafskærmning en fed løsning, hvor du får en længere sommersæson udenfor. Hos VICA Danmark kan vi hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt, så du får netop den overdækning, du drømmer om.

Vi kan bygge inddækninger og terrasseoverdækninger efter netop dine mål og specifikationer, og du kan vælge, hvilken type glasværn du ønsker. Book et møde med os, så kan vi kigge på dine muligheder sammen.

Vindafskærmning i glas

Er din terrasse udsat for meget vind? Så er vindafskærmning i glas den perfekte løsning - du kan få glasafskærmning som både fast glas og som skyde- eller foldedøre.

Faste glasvægge er den mest vindtætte løsning, da man kan sikre, at glassene er samlet helt tæt. Vælger du derimod skyde- eller foldedøre, vil vindtætheden være mindre, men du vil kunne åbne dørene op og åbne terrassen på solrige dage.

Glasvægge fra VICA Danmark

Hos VICA kan vi tilpasse glasvæggene til netop din terrasse - vi sikrer, at væggene passer præcis til din terrasse, så du er sikret et vindtæt rum. Vores glas er i højeste kvalitet, så du kan føle dig tryg, selv når stormen raser i Danmark.

Vores glasinddækninger er nemlig lavet i hærdet glas, så du kan føle dig tryg i uderummet. Hærdet glas er ekstra holdbart, så det ikke smadrer så nemt.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration i vores interaktive katalog – med mere end 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde