Hvad koster en udestue?

En isoleret udestue er en perfekt løsning, hvis du gerne vil udvide boligen med flere kvadratmeter og komme tættere på lyset og naturen i årets kolde måneder eller forlænge de hyggelige sommeraftener med familien og vennerne uanset vind og vejr. Samtidig er køb af en kvalitets udestue en investering i din bolig, som vil øge både husets værdi – og din glæde i dagligdagen.

Men hvad koster en udestue? Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til os, så vi kan snakke nærmere omkring netop dine ønsker og behov i forhold til valg af udestue. 

Hvad koster en udestue?
Inspiration

Drøm dig hen i udestue-løsninger

Se vores store katalog med hele 244 siders inspiration inden for udestuer og meget mere. Kataloget indeholder en masse gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

Vi er eksperterne

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

book_online Book møde