Hvad koster en udestue?

En isoleret udestue er en perfekt løsning, hvis du gerne vil udvide boligen, komme tættere på lyset og naturen, eller forlænge de hyggelige sommeraftener. Samtidig er køb af en kvalitetsudestue en investering i din bolig, som vil øge både husets værdi – og din glæde i dagligdagen.

Hvad koster en udestue? Vi laver skræddersyede løsninger, og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til os, så vi kan snakke nærmere om netop dine ønsker og behov i forhold til valg af udestue. 

Hvad koster en udestue?

Hvad koster en udestue?

Prisen på en udestue varierer en del, og hos VICA Danmark afhænger den især af, hvordan du ønsker, den skal se ud.

Overvejelser såsom størrelse og materialer er afgørende faktorer på prisen - eksempelvis har typen af glas betydning for prisen på udestuen.

Herunder kan du finde prislister på vores glasbygninger, samt få information om, hvad der påvirker prisen.

SE OG DOWNLOAD

Se prislisterne

Her kan du se - og downloade - prislisten for VICA Danmarks standard designede isolerede udestuer, orangerier og pavilloner.

Prisliste isolerede 

VICA isolerede glasbygninger, Jylland/Fyn

VICA isolerede glasbygninger, Sjælland 

Skræddersyede udestuer

Hos VICA Danmark laver vi skræddersyede løsninger, så din udestue passer til netop dine behov og dit hus. En isoleret udestue er en tilbygning, og det giver derfor mening at tilpasse udestuen til husets arkitektoniske stil og materialer. To projekter er derfor sjældent ens - de kan kræve forskellig rådgivning, materialer og montering, hvilket betyder, at de også varierer i pris.

I vores prislister kan du finde priser på vores faste modeller, men vi anbefaler altid, at du booker et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke om dine drømme og give dig en mere konkret pris på netop din udestue. 

Hvorfor vælge VICA Danmark?

Siden 2004 har vi leveret isolerede udestuer i højeste kvalitet. Vi forener stolte håndværkertraditioner med design og arkitektur. Når du køber en udestue hos os, får du kun de bedste materialer, som alle er CE-mærket og dermed garanti for, at din udestue overholder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

VICA Danmark består af et professionelt team, der alle sætter en ære i at designe og bygge udestuer i højeste kvalitet. Vi hjælper også med at søge om byggetilladelse ligesom vores egne håndværkere hjælper dig trygt og nemt igennem hele byggeprocessen.

Inspiration

Drøm dig hen i udestue-løsninger

Se vores store katalog med hele 268 siders inspiration inden for udestuer og meget mere. Kataloget indeholder en masse gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

Udestuens pris

Prisen på en udestue afhænger af dine valg: Vi hjælper med at designe udestuen, så det passer perfekt til din bolig. Her kan du nyde rolige stunder og et godt udeliv.

Når vi skal designe en udestue, er du med til at bestemme materiale, farver og typen af glas, samt størrelse og udformning. Udestuens pris afhænger dermed også af, hvilke beslutninger du tager. Besøg os i vores showrooms og få en gratis og uforpligtende snak om dine drømme - så giver vi en mere konkret pris.

book_online Book møde