Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Hvad koster en udestue?

En isoleret udestue er en perfekt løsning, hvis du gerne vil udvide boligen med flere kvadratmeter og komme tættere på lyset og naturen i årets kolde måneder eller forlænge de hyggelige sommeraftener med familien og vennerne uanset vind og vejr. Samtidig er køb af en kvalitets udestue en investering i din bolig, som vil øge både husets værdi – og din glæde i dagligdagen.

Men hvad koster en udestue? Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

For at give dig en idé om prisen, har vi her vist tre forskellige udestuer i forskellige prisniveauer. 

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Læs mere

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde