Hvad koster en udestue?

En isoleret udestue er en perfekt løsning, hvis du gerne vil udvide boligen med flere kvadratmeter og komme tættere på lyset og naturen i årets kolde måneder eller forlænge de hyggelige sommeraftener med familien og vennerne uanset vind og vejr. Samtidig er køb af en kvalitets udestue en investering i din bolig, som vil øge både husets værdi – og din glæde i dagligdagen.

Men hvad koster en udestue? Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

For at give dig en idé om prisen, har vi her vist tre forskellige udestuer i forskellige prisniveauer. 

Lad dig inspirere

Se konkrete priser og bliv inspireret ved at downloade vores katalog online, eller få det sendt med posten - Kvit og frit.

I kataloget finder du også gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

Se katalog

Hvorfor vælge VICA?

Siden 2004 har vi leveret isolerede udestuer i højeste kvalitet. Vi forener stolte håndværkertraditioner med design og arkitektur. Når du køber en udestue hos os, får du kun de bedste materialer, som alle er CE-mærket og dermed garanti for, at din udestue overholder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

 

VICA består af et professionelt team, der alle sætter en ære i at designe og bygge udestuer i højeste kvalitet. Og husk, vi hjælper med at søge om byggetilladelse ligesom vores egne håndværkere hjælper dig trygt og nemt igennem hele byggeprocessen.

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde