Nyd lyset og naturen året rundt med en isoleret havestue i glas

I en travl hverdag, hvor arbejde og fritid ofte smelter sammen, opstår der for mange et større behov for at koble af og genfinde den indre ro.

I en isoleret havestue eller udestue i glas kan du komme helt tæt på naturens stressfrie omgivelser, mens du indretter dig med det, der giver mest mening og værdi i din dagligdag.

Hvad kan en havestue bruges til?

Skal din havestue primært give dig ly for regn og blæst, mens du nyder en god kop kaffe og avisen i lysets skær? Eller har du brug for et rum, hvor du kan have plads til samvær med familien og vennerne?

En havestue i glas er et rum med mange muligheder, og vælger du en isoleret løsning i aluminium, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din nye udestue til.

Få mere ud af årstiderne

Du kender nok følelsen af, at sommeren er alt for kort, men med en havestue, som eksempelvis en udestue, eller et orangeri, kan du forlænge sommersæsonen med flere måneder og nyde de lyse, men ofte kølige forårs- og sommersaftener uden at skulle finde den tykke trøje frem.

En isoleret havestue i aluminium og glas giver dig også mulighed for at komme helt tæt på årstidernes skifte. Oplev foråret i fuld flor, nyd sommerens friske grønsager, efterårets fantastiske nuancer og vinterens helt specielle stemning.

Inspiration
VICA Fra terrasse til lækker udestue Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Fra terrasse til lækker udestue

VICA - Mit humør bliver løftet når jeg sidder i udestuen Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

- Mit humør bliver løftet når jeg sidder i udestuen

VICA Lad udestuen blive en del af drømmehjemmet fra starten Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Lad udestuen blive en del af drømmehjemmet fra starten

VICA Isoleret udestue monteret på flot landejendom i Lemvig Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Isoleret udestue monteret på flot landejendom i Lemvig

VICA Få mest muligt ud af livet derhjemme Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Få mest muligt ud af livet derhjemme

VICA Udestuen er det rum, hvor familien samles Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Udestuen er det rum, hvor familien samles

VICA Elegant integreret løsning Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Elegant integreret løsning

VICA Udvisk grænserne mellem ude og inde Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Udvisk grænserne mellem ude og inde

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 268 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Grænserne mellem udelivet og indelivet udviskes

Nyder du også at være i haven? At slappe af til lyden af vinden og fuglene der kvidre, mens du suger lyset til dig? At være omgivet af  dagslyset og naturen kan have en helende effekt på krop og sjæl. Med en fritstående havestue kan du tilbringe hele dagen i haven - uanset vejret. 

En isoleret havestue lader dig tilmed nyde din have og få mest muligt ud af sollyset året rundt. Nyd det frie udsyn, og følg fugle og andet dyreliv i haven helt tæt på. Du vil opleve, at der er noget helt særligt, når grænserne mellem udelivet og indelivet forsvinder.

Få plads til dine eksotiske planter

Normalt er dyrkning af citrusfrugter, oliven og andre eksotiske frugter forbeholdt varmere himmelstrøg, men med en isoleret havestue i glas og aluminium kan du skabe et rum, hvor både appelsiner, citroner og andre sarte frugter og planter kan gro, som befandt du dig på helt andre breddegrader.

Skab et kreativt frirum

Alle aspekter af naturen kan være en kilde til inspiration og nye idéer. Havestuen giver dig fantastiske rammer for at udfolde dig. Grib pensel og maling – eller hvad du foretrækker, når du skal udtrykke din kreativitet – og lad årstidens farvepalet inspirere dig.

Opfyld dine drømme med en havestue fra VICA Danmark

Uanset om du ønsker en integreret havestue i glas, hvor der er plads til samvær med hele familien, eller du drømmer om en fritstående havestue som et personligt frirum, hvor du kan være tæt på naturen, kan VICA Danmark opfylde dine drømme. Vi designer løsninger, der er skræddersyet til dig og din bolig - og vi tager naturligvis også ansvar for hele byggeprocessen, lige fra byggeansøgning til færdigt leveret produkt.

Vi har mange års erfaring med design og montering af isolerede orangerier, udestuer og pavilloner, og vi samarbejder udelukkende med de bedste leverandører i branchen. Det betyder, at du får en havestue af højeste kvalitet med minimalt behov for vedligeholdelse.

5 års garanti

Når du bygger med VICA Danmark, bygger du med med håndværkere, der er medlem af brancheorganisationen BYG Garanti. Det sikrer dig BYGs 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, uanset om det drejer sig om ombygning, reparation eller tilbygning.

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Er du opmærksom på dig selv? Og på dem, som er dig nærmest? Vi har fulgt en helt almindelig familien på fire i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

 

Det magiske rum

Omgivet af lyset og naturen nyder familien på fire i fulde drag deres nye orangeri. Det er blevet stedet, hvor både børn og voksne får ny energi i en travl hverdag.

book_online Book møde