Nyd lyset og naturen året rundt med en isoleret havestue i glas

I en travl hverdag, hvor arbejde og fritid ofte smelter sammen, opstår der for mange et større behov for at koble af og genfinde den indre ro.

I en isoleret havestue eller udestue i glas kan du komme helt tæt på naturens stressfrie omgivelser, mens du indretter dig med det, der giver mest mening og værdi i din dagligdag.

Hvad kan en havestue bruges til?

Skal din havestue primært give dig ly for regn og blæst, mens du nyder en god kop kaffe og avisen i lysets skær? Eller har du brug for et rum, hvor du kan have plads til samvær med familien og vennerne?

En havestue i glas er et rum med mange muligheder, og vælger du en isoleret løsning i aluminium, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din nye udestue til.

Få mere ud af årstiderne

Du kender nok følelsen af, at sommeren er alt for kort, men med en havestue, som eksempelvis en udestue, eller et orangeri, kan du forlænge sommersæsonen med flere måneder og nyde de lyse, men ofte kølige forårs- og sommersaftener uden at skulle finde den tykke trøje frem.

En isoleret havestue i aluminium og glas giver dig også mulighed for at komme helt tæt på årstidernes skifte. Oplev foråret i fuld flor, nyd sommerens friske grønsager, efterårets fantastiske nuancer og vinterens helt specielle stemning.

Inspiration
VICA Få flere kvadratmeter med en udestue Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Få flere kvadratmeter med en udestue

VICA Når kun det bedste er godt nok Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Når kun det bedste er godt nok

VICA Lad udestuen blive en del af drømmehjemmet fra starten Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Lad udestuen blive en del af drømmehjemmet fra starten

VICA Brændeovnen sikrer hyggen hele året Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Brændeovnen sikrer hyggen hele året

VICA Fyraften på det helt rette sted og den helt rette måde Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Fyraften på det helt rette sted og den helt rette måde

VICA Stor, lys og virkelig lækker kvalitetsudestue i to niveauer Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Stor, lys og virkelig lækker kvalitetsudestue i to niveauer

VICA Et multirum og et hjerterum med rare rammer Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Et multirum og et hjerterum med rare rammer

VICA Victoriansk strejf til Patriciervillaen Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Victoriansk strejf til Patriciervillaen

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Grænserne mellem udelivet og indelivet udviskes

Nyder du også at være i haven? At slappe af til lyden af vinden og fuglene der kvidre, mens du suger lyset til dig? At være omgivet af  dagslyset og naturen kan have en helende effekt på krop og sjæl. Med en fritstående havestue kan du tilbringe hele dagen i haven - uanset vejret. 

En isoleret havestue lader dig tilmed nyde din have og få mest muligt ud af sollyset året rundt. Nyd det frie udsyn, og følg fugle og andet dyreliv i haven helt tæt på. Du vil opleve, at der er noget helt særligt, når grænserne mellem udelivet og indelivet forsvinder.

Få plads til dine eksotiske planter

Normalt er dyrkning af citrusfrugter, oliven og andre eksotiske frugter forbeholdt varmere himmelstrøg, men med en isoleret havestue i glas og aluminium kan du skabe et rum, hvor både appelsiner, citroner og andre sarte frugter og planter kan gro, som befandt du dig på helt andre breddegrader.

Skab et kreativt frirum

Alle aspekter af naturen kan være en kilde til inspiration og nye idéer. Havestuen giver dig fantastiske rammer for at udfolde dig. Grib pensel og maling – eller hvad du foretrækker, når du skal udtrykke din kreativitet – og lad årstidens farvepalet inspirere dig.

Opfyld dine drømme med en havestue fra VICA Danmark

Uanset om du ønsker en integreret havestue i glas, hvor der er plads til samvær med hele familien, eller du drømmer om en fritstående havestue som et personligt frirum, hvor du kan være tæt på naturen, kan VICA Danmark opfylde dine drømme. Vi designer løsninger, der er skræddersyet til dig og din bolig - og vi tager naturligvis også ansvar for hele byggeprocessen, lige fra byggeansøgning til færdigt leveret produkt.

Vi har mange års erfaring med design og montering af isolerede orangerier, udestuer og pavilloner, og vi samarbejder udelukkende med de bedste leverandører i branchen. Det betyder, at du får en havestue af højeste kvalitet med minimalt behov for vedligeholdelse.

5 års garanti

Når du bygger med VICA Danmark, bygger du med med håndværkere, der er medlem af brancheorganisationen BYG Garanti. Det sikrer dig BYGs 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, uanset om det drejer sig om ombygning, reparation eller tilbygning.

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Er du opmærksom på dig selv? Og på dem, som er dig nærmest? Vi har fulgt en helt almindelig familien på fire i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

 

Det magiske rum

Omgivet af lyset og naturen nyder familien på fire i fulde drag deres nye orangeri. Det er blevet stedet, hvor både børn og voksne får ny energi i en travl hverdag.

book_online Book møde