Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

I en tid, hvor vi får mere og mere travlt og i stigende grad er orienteret ud mod den store verden omkring os, kan vi nemt miste opmærksomheden på os selv. Og på dem, som er os nærmest.

Nærvær er fundamentalt for vores trivsel. Derfor er det vigtigt, at vores hjem giver os rum til fordybelse og ro – eller sjov og leg. Meningsfuldt samvær, der giver os glæde og ny energi i dagligdagen.

Få inspiration til, hvordan du skaber rammerne til mere nærvær, glæde og fordybelse i tæt forening med lyset og naturen.

En almindelig familie i ekstraordinære rammer

Familien i filmen er en helt almindelig familie på fire, som vi har fået lov at følge i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

Omgivet af lyset og naturen

I de rette omgivelser kan overgangen fra nat til dag næsten tage pusten fra en. At vågne op til naturen og morgenlyset føles magisk – selvom det i virkeligheden er noget af det mest grundlæggende for os som mennesker. Vi har brug for at kunne følge med i dagene, ugerne, månederne og årstiderne. Lyset der kommer og går. Solens stråler og stjernernes sarte glød.

Naturen og lyset giver varme, glæde og velvære. Og når man omgiver sig med naturen i dagligdagen, opstår nye muligheder for at bruge tiden på de ting, der bringer os tættere sammen.

Tilstede i livet

Når man er rigtigt tilstede, åbner man op for helt nye oplevelser. Sammen og hver for sig. Man kan dyrke sin passion. Samles om fælles projekter. Eller give sig selv lov til at forsvinde helt ind i sine egne tanker. Det er, når man stopper op og reflekterer over tilværelsen, at man kan gribe chancen for at lave om på tingene. Og skabe de rammer og det liv, der giver mening for en.

 

Det magiske rum med lys og energi

Med udsigten til stjernerne nyder familien på fire i fulde drag deres nye orangeri. De 23 kvm er blevet stedet, som giver dem ny energi i en travl hverdag.

Læs om familiens orangeri

Vi er skabt til at være under åben himmel

Det er videnskabeligt bevist, at selv i gråvejr gavner dagslyset menneskets velvære og sundhed. Efterhånden er der også belæg for at sige, at naturen påvirker os positivt.

Læs artiklen her

Nyd dagslyset i læ for vind og vejr

Et nyt år er begyndt, og de fleste af os ser frem til forår. Hos forlægger, forfatter og havemand Claus Dalby nydes forårsblomsterne allerede nu.  

Læs artiklen her

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Katalog

Bestil katalog og lad dig inspirere.

Showrooms

Kom og se vores store indendørs showrooms i Kolding eller Greve.


VICA tegner og bygger inden du betaler