I drivhuset er der lys for enden af arbejdsdagen

Med en større nyetablering af haven, der omfattede nedrivningen af et gammelt brændeskur, som hidtil havde fyldt størstedelen af terrassen, blev der plads til det drivhus, der længe havde stået øverst på ønskelisten.

Et levende rum

Med kig til himlen og omringet af alt det grønne både i og udenfor drivhuset, har Anette og Erik fået et lyst og indbydende rum med et levende, hyggeligt og grønt miljø – præcis, som de drømte om. Drivhuset bruges både til dyrkning af blomster, grøntsager og krydderurter og til afslapning, spisning og masser af hygge – både alene og med naboer, familie og venner. Drivhusets 12 m² er foruden planter og grønt indrettet med både en praktisk arbejdsplads og et dejligt spise- og hyggeområde.

En voksende passion

Da drivhuset stod færdigt først på sommeren, kriblede det i fingrene for at tage hul på drivhuslivet, og parret gav sig fluks i kast med at afprøve dyrkning af diverse grøntsager. I løbet af sommeren, og i takt med de spiselige vækster, voksede interessen og passionen for drivhuslivets grønne glæder. Fascinationen er særligt stor hos Erik, der nøje følger udviklingen af sine helt egne tomatplanter, som han tidligere på sommeren såede af en skive tomat fra aftensmaden. ’Det er da livsbekræftende at se, hvordan så lille en ting, der alligevel var endt i affaldsspanden, kan vokse sig stor og stærk på kort tid’.

I drivhuset er der lys for enden af arbejdsdagen

Lys for enden af arbejdsdagen

For Erik, der med lange arbejdsdage og mange daglige møder tilbringer størstedelen af dagen inden døre, har drivhuset gjort en stor forskel. ’Vi kan komme ud og nyde lyset og naturen sidst på dagen, selv når vejret ikke arter sig’. Og efteråret er ingen undtagelse. På denne årstid, hvor dagene bliver både kortere og køligere, bliver dagens sidste lys nydt til fulde. Og lige som Erik og Anette nyder hunkatten Arthur også de skønne forhold i drivhuset, hvor det bløde, blå lammeskind er blevet den foretrukne plads.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog. 
Henter du inspirationsbogen inden d. 11. august, deltager du samtidig i konkurrencen om et fint solsejl – perfekt til at få lidt skygge på terrassen eller i haven*.

Lad dig inspirere af mere end 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

*Vi trækker lod om ét solsejl til en værdi af 2.195,- blandt alle, der har hentet kataloget i perioden 3. juli til 11. august. Vinderen får direkte besked. 

book_online Book møde