Få en pris på dit drivhus

Når du vælger et drivhus fra VICA Danmark får du en gennemtænkt løsning i højeste kvalitet og til gode priser. Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive drivhuse, der både er elegante og så robuste, at de kan holde til det stadig kraftigere danske vejr.

Prisen afhænger af, om du vælger et at vores designs i faste størrelser eller om du helt selv vil vælge design, mål og størrelse. Kan du selv montere drivhuset eller ønsker du, at vores faguddannede håndværkere skal stå for opgaven, har dette også indflydelse på prisen.

Drivhuse i flere størrelser

Er du på udkig efter et drivhus til en mindre have? Eller ønsker du et drivhus, hvor du har plads til større planter, og hvor du samtidig kan hygge dig med familien og vennerne? Vores drivhuse findes i flere forskellige størrelser og designs - og til gode priser.

Mere kvalitet for pengene

VICA Danmark drivhuse er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der er vedligeholdsesfrie og designet til det danske vejr. Dette sikrer dig en løsning, der holder i mange år uanset vind og vejr.

Vælger du en løsning fra VICA Danmark, er du garanteret 10 års garanti. Så får du ekstra tryghed oven i købet. Vil du vide mere? 

Elegante og robuste drivhuse

Få det fulde udbytte af dit drivhus med en elegant og robust løsning, der er modstandsdygtig overfor det danske vejr.

  • 4 mm sikkerhedsglas som er 5 gange stærkere end almindeligt glas
  • Ekstra stærke aluminiumsprofiler
  • Slidstærk pulverlakering
  • Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer

Kom helt tæt på detaljerne og mærk kvaliteten i vores store og inspirerende showrooms. 

Få en pris på monteringen af dit drivhus

Vil du gerne undgå at have ansvar for monteringen? Så overlad det trygt til os. Vi har stor erfaring med at håndtere både større og mindre monteringsopgaver.

  • Vi sikrer et kort og smidigt byggeforløb
  • Vi tager ansvar for både fundament, murerarbejde og montering
  • Vi har egne faguddannede håndværkere

Vil du gerne høre mere om monteringsprisen?

book_online Book møde