VORES SHOWROOMS ER ÅBNE, MEN DU KAN OGSÅ FÅ TELEFONISK RÅDGIVNING - SE MERE 

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger

Vi sætter en ære i gennemsigtighed

Som almindelig bruger af internettet kan det være vanskeligt at gennemskue hvilke oplysninger, der bliver registreret om en. Vi vil gerne hjælpe med at gøre vores registreringer om dig, så gennemsigtige som muligt. Derfor kan du her læse om VICA Danmarks politik for registrering af personoplysningerne, som du afgiver, når du tilmelder dig VICA Danmarks nyhedstjenester, herunder nyhedsbrev og SMS-tjenester samt benytter vores bookingsystem eller bestiller vores katalog.

Når du tilmelder dig VICA Danmarks nyhedstjenester, er vilkårene i denne persondatapolitik gældende. Du bedes derfor undlade at benytte dig af VICA Danmarks nyhedstjenester og funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke kan acceptere vilkårene for vores persondatapolitik. VICA Danmark værner om dine personoplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig.

Hvorfor beder vi om oplysninger om dig?

Vi vil gerne gøre vores nyhedstjenester så relevante som muligt for dig, så du får noget ud af at modtage dem. Nyhedstjenesterne vil vedrøre VICA Danmarks produktsortiment herunder orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse samt produkter fra vores webshop RUMMLiving.dk. 

Vi behandler personlige oplysninger via særlig teknologi, f.eks. Cookies, når du besøger vores hjemmeside eller programmer på tredjepartshjemmesider eller -platforme. Se vores politik vedr. Cookies for yderligere oplysninger, herunder deaktivering af sporing her.

Vi kan registrere, når du besøger VICA Danmarks hjemmeside ved at klikke på et link i vores nyhedsbrev, interagerer med de sociale medier (Facebook og Instagram) eller en tredjeparts hjemmeside. Vi bruger disse data statistisk for at blive klogere på hvilke emner, der har størst interesse for dig. Husk, at når du afgiver personlige oplysninger til os på en tredjeparts hjemmeside eller -platform (f.eks. via vores programmer eller kanaler med sociale medier), kan de personlige oplysninger, du afgiver, blive særskilt behandlet af tredjeparts hjemmesidens eller -platformens ejer. De personlige oplysninger, vi behandler, er omfattet af denne persondatapolitik, hvorimod de personlige oplysninger, som tredjeparts hjemmesiden eller -platformen behandler, er underlagt den pågældende tredjeparts hjemmesides eller -platforms persondataprincipper. Valg i forhold til fortrolighed, som du har foretaget på tredjeparts hjemmesiden eller ‑platformen, gælder ikke for vores brug af de personlige oplysninger, som vi har behandlet direkte via vores hjemmesider, kanaler eller programmer.

Udover ovenstående registrerer vi også, når du booker et møde eller bestiller et katalog på hjemmesiden. Disse data bruger vil til at følge op på henvendelserne for at sikre dig den bedste service.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

For at kunne levere relevante nyhedstjenester, registrerer vi følgende personoplysninger om dig:

Kontaktoplysninger:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer (til brug til serviceopkald og sms-markedsføring)
  • E-mailadresse

Oplysninger om købsinteresse

  • Om du er interesseret i et VICA Danmark produkt
  • Om du er interesseret i et produkt fra RUMMLiving.dk
  • Hvilken produkttype du er i interesseret i

Andre oplysninger

  • Foretrukne butik/showroom
  • Uploadede billeder til løsningsudarbejdelse
  • Booking-informationer
  • Køn

Opbevarer vi dine data sikkert?

VICA Danmarks behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondatalovgivningen samt de dertilhørende bekendtgørelser.

VICA Danmark gennemgår jævnligt de registrerede personoplysninger og sletter de oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Det samme gælder personoplysninger, som en bruger ønsker slettet, og som VICA Danmark ikke længere har noget grundlag for at behandle.

VICA Danmark opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de ovennævnte formål. Det vil sige, at vi opbevarer ovennævnte personoplysninger, så længe du fortsat er tilmeldt VICA Danmarks nyhedstjenester. 

Ikke tilmeldt?

Du har altid mulighed for at fortælle os, at du ikke længere ønsker at modtage henvendelser og nyhedstjenester fra VICA Danmark. Du kan til enhver tid afmelde dig nederst i den mail, som vi har sendt til dig eller rette henvendelse til VICA Danmark direkte på 7550 4899. Hvis du framelder dig nyhedstjenesten, sletter VICA Danmark dine personoplysninger inden for 1 måned. 

Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre dette er krævet i henhold til gældende lovgivning eller fastslået ved dom.

Brug af databehandlere

Ovennævnte personoplysninger overlades til de databehandlere, som er tilknyttet VICA Danmark. Databehandlerne behandler alene personoplysningerne efter instruks fra VICA Danmark og således også kun til de specifikke formål, der er oplyst i denne politik. Databehandlerne er desuden underlagt samme forpligtigelse til beskyttelse af personoplysningerne som VICA Danmark selv.

Ret til indsigt i dine personoplysninger og mulighed for sletning

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger VICA Danmark behandler om dig, ligesom du har ret til at få rettet ukorrekte eller vildledende personoplysninger om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Du kan rette henvendelse på info@vica.dk.

Hvis du har spørgsmål i forhold til VICA Danmarks behandling af dine personoplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte VICA Danmark på ovennævnte mailadresse. VICA Danmark betragtes som dataansvarlig i henhold til den gældende persondatalovgivning. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger:

VICA Danmark 
CVR. nr. 29398402
Nordager 22
6000 Kolding