Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

pav_14-3-_Content Slide.jpg

Fakta

Hemmelig vinkælder i gulvet
Lavenergiglas sikrer en optimal temperatur året rundt
Sprosser, vinduer og zinktag matcher huset
8-kantet pavillon

Pavillon med hemmeligheder

Spindeltrappe og vinkælder

I denne smukt anlagte villahave ligger nu en hel unik pavillon med sprosser i vinduer, der matcher villaens arkitektur og et zinktag, der giver den et eksklusivt look. Og åbner man lågen under bordet, så gemmer den på en unik spindeltrappe omkranset af vin i to meters højde, der bliver opbevaret under perfekte forhold.

God tid til at nyde livet

Takket være pavillonens vedligeholdelsesfrie materialer har parret da også god tid til at filosofere over et glas vin, og de behøver ikke frygte vinteren. Lavenergiglas sikrer en isolerende effekt, der holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Dermed er vinen altid i sikkerhed under gulvet, og parret kan byde på vinsmagning sommer som vinter, med minimal opvarmning af pavillonen, før gæsterne ankommer.

pav_14-1-_Content Slide.jpg
pav_14-2-_Content Slide.jpg
pav_14-3-_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog