Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Location 1 Still 1.jpg

Felix Smith på besøg i hverdagens lyse rum

Bliv inspireret og udforsk dine drømme, når Felix Smith besøger VICA Danmark-kunder i deres fantastiske uderum i en serie af film fra hele landet.

Vi møder familier med vidt forskellige ønsker og behov til lige netop deres glasbygning – og Felix finder inspiration og bliver klogere på, hvad han ønsker sig af det nye rum, han og familien drømmer om. Oplev også et anderledes mødelokale, der indbyder til kreativitet og nytænkning.

 

Fælles for de personlige historier er ønsket om at være tættere på naturen og lyset – et ønske, der er blevet opfyldt med VICA Danmarks smukke glasbygninger.

En skøn oase forbinder hjemmet

Uderummet er for Torben og Mette blevet deres primære rum. Som Torben siger til Felix: ”Vi er her hele tiden”. Tanken var at binde to eksisterende bygninger sammen med en smuk glasbygning i midten – med varme, lys og velvære for alle, som opholder sig her.

Samtidigt giver den isolerede løsning mulighed for at dyrke nogle lidt utraditionelle planter, som Mette stolt viser frem i videoen.

Se filmen med Torben og Mettes smukke glasbygning

Et ’oversized’ orangeri var den perfekte tilbygning

”Når man kører forbi, får man fornemmelsen af, at orangeriet altid har været der”.

Morten og Anne-Dorthe har fået opfyldt drømmen om et sted, hvor hele familien kan være året rundt, og hvor der både er plads til bordtennis og stue med bar. Samtidigt måtte tilbygningen ikke være skæmmende for deres smukke hus.

Se filmen med Morten og Anne-Dorthe

Et magisk uderum mellem køkkenhaven og højbedene

”Vi sidder midt i frodigheden”. Line og hendes familie har fået et skønt uderum med plads til grønne fingre, som Felix tydeligt kan se. Hans tomater er i hvert fald ikke lige så store som Lines! Rummet giver plads til hyggelige måltider sammen og arbejde under åben himmel, hvilket familien nyder i fulde drag.

Selvom orangeriet er uisoleret, bruger familien det året rundt – om sommeren til tomater og chili og om vinteren til julepynt og hygge.

Se filmen med Line og hendes familie

En udestue med et helt særligt lysindfald

Anne og Hans fik opfyldt drømmen om mere lys og varme i hverdagen – og ikke kun på rejser. ”Det her det er jo ’heaven’!”, siger Hans, som ved, hvor vigtigt det er at få nok sollys, særligt når man bliver ældre.

Selvom udestuen var Hans’ idé, er Anne næsten endnu gladere for deres lyse uderum, som bruges året rundt både i sol, regn og sne.

Se filmen hvor Anne og Hans får mere lys

Mere lys – og en smuk udsigt over markerne

Charlotte og hendes familie kan slet ikke undvære deres nye skønne uderum, hvor de mødes om stort set alle middage. Charlotte bruger også det lyse rum til træning og om morgenen, når hun sidder i sit yndlingsspot og lader op til dagens strabadser.

Uderummet matcher husets arkitektur perfekt og giver den smukkeste udsigt ud til naturen. Prikken over i’et er den indbyggede vinopbevaring i gulvet, som hendes vininteresserede mand sætter stor pris på.

Se filmen med Charlottes uderum

Det utraditionelle mødelokale i hjertet af København

”Man er midt i København, men man føler, man er et helt andet sted”. Sådan siger mange af gæsterne, når de træder ind i orangeriet på Vesterbro.

Niels fra Hotel Guldsmeden fortæller om, hvorfor en utraditionel løsning var den helt rigtige for dem, da de manglede et konference- og mødelokale. Et rum, som indbyder til inspiration og kreativitet langt væk fra de traditionelle hvide vægge.

Se filmen med det magiske mødelokale

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom