Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

graham-094_Content Slide.jpg

Fakta

Lavenergi glasruder sikrer et behageligt indeklima hele året
Smukt tilpasset pavillon der matcher have og hus
Nyd årstidernes skiften - lunt og skærmet for vind og vejr
Pavillonen er blevet det ekstra rum i haven, du altid har drømt om

Berig din have og dit liv med en pavillon

Hvad end du drømmer om et ekstra rum med plads til at invitere familie og venner eller dit eget intime yndlingsrum i haven, er en pavillon det oplagte valg. Med en pavillon får du nogle gode og brugbare kvadratmeter, lige hvor du har mest brug for dem, hvad end det er i hjørnet af haven eller i umiddelbar forlængelse af huset.

 Pavillonen kan benyttes året rundt og giver dig og familien et ekstra rum i haven. Nyd naturen året rundt når bladene falder af træerne, sneen falder, eller blomsterknopperne springer ud, mens du glæder dig over, at du sidder lunt og skærmet for vind og vejr – og alligevel midt i det.

En særlig hyggestund

Brug din pavillon alene eller sammen med familien. Slap af med en god bog, nyd udsigten eller et godt glas vin og godt selskab, hvad end solen bager eller regnen rusker.

Indret pavillonen med bløde stole og tæpper eller et spisebord med plads til gæster – mulighederne er mange og valget er dit.

Et godt indeklima

En VICA Danmark pavillon har nemlig lavenergi glasruder, der holder på varmen, når det er koldt udenfor, og samtidig holder varmen ude på en varm sommerdag. Den gode isolering gør også, at risikoen for kondens på indersiden mindskes, hvilket giver et behageligt indeklima. 

VICA Danmark fremstiller pavilloner i flere størrelser, farver og designs, der gør det muligt at finde den pavillon, der passer til dit hus, din have og din stil.

graham-543_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog