Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

August-16-128_Content Slide.jpg

Fakta

8-kantet pavillon
I harmoni med huset
Lavenergiglas og termotag
Fritstående men tæt på huset

Grillplads med drømmeudsigt

Når man nu har en skøn udsigt over Silkeborgsøerne, så er det næsten synd ikke at udnytte den til fulde. Derfor valgte familien denne skønne vedligeholdelsesfrie pavillon, så aftenerne kunne nydes i fulde drag, selv efter duggen er faldet. I dag fungerer den som grillplads, hvor familie og gæster nyder den i fulde drag.

Lavenergiglas og termotag

For at sikre, at pavillonen kan udnyttes mest muligt er den leveret med lavenergiglas og termotag, der holder på varmen om vinteren og fungerer som parasol på varme sommerdage. Dermed er den altid behagelig og føles tør at sidde i. Så selv om familien starter aftenen ude, så ved de, at de ikke behøver at rykke selskabet op, bare fordi duggen falder eller vejret driller – en pavillon sørger for klimaet året rundt

August-16-140__Content Slide.jpg
pav_15-1-_Content Slide.jpg
pav_15-2-_Content Slide.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde