Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

pav_20-3-_Content Slide.jpg

Fakta

Pavillon-modellen er præmieret som "Årets havebygning" i England
Isoleret til helårsbrug
Fyldningsplader i bunden af elementerne giver følelsen af at træde ind i et værelse
Pavillon fungerer som et lille sommerhus for familien på denne driftsgård

Romantik i haven

Årets havebygning i England

På den særlige terrasse i den store have ligger den romantiske pavillon med sprosser i vinduerne, dobbeltdør og fire vinduer, der inviterer hele haven indenfor. Faktisk på en så imponerende måde, at denne pavillon vandt prisen som årets havebygning i England i 2014.

Et fristed for familien

For familien på denne landejendom er pavillonen blevet et fristed. Muligheden for bare at tage væk fra ejendommen ligger ikke ligefor, og derfor er pavillonen nærmest blevet et lille sommerhus. Et sted, hvor det er nemt at lukke resten af verden ude og nyde vindens susen gennem havens høje træer.

Altid åben

Takket være fyldningsplader i bunden af pavillonen, får man følelsen af at træde ind i et værelse, ligesom pladerne er med til at begrænse den kulde, der kommer nedefra om vinteren. Isolerende effekt fra lavenergiglas, som holder på varmen om vinteren og fungerer som en slags parasol på varme sommerdage, sikrer dertil at denne pavillon med sikkerhed kan bruges året rundt.

pav_20-1-_Content Slide.jpg
pav_20-2-_Content Slide.jpg
pav_20-3-_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog