Projekt / Pergola

Udemiljø i luksusklassen med lækre løsninger

Fakta om projektet

Type
Integreret pergola
Kvm
26,1 m²
Størrelse
B: 5860 mm D: 4500mm
Passagehøjde: 2218 mm
2 stk. partier Skydeglas B: 4280 mm H: 2218 mm
1 parti fastglas B: 4280 mm H: 1158 mm
1 parti fastglas B: 5780 mm H: 796 mm
Farver
Lakering i RAL 9005 finstruktur på pergolaen. Lameller er lakeret i RAL 9005. Top og bundskinner er lakeret i samme farve som pergolaen.
Døre og vinduer
2 partier skydeglas med 10mm, klar, hærdet sikkerhedsglas.
Glas
3 partier faste glas med 10mm, klar, hærdet sikkerhedsglas.
Profiler
Aluminiumsprofiler som er Sea-side behandlet inden pulverlakering, så den er velegnet til at stå tæt på salt- og klorvand.
Specielt
Pergola model Algarve
Tag

Motoriseret lameller i taget som styres med fjernbetjening. Lameller kan rotere 150° og tåle en snelast op til 100 kg. pr. m2. Der er tilvalgt lys i to af lamellerne. Tilvalg af regn-sensor, hvor regnvandet ledes ned igennem integrerede tagrender i stolperne til terræn. 

Tilkøb
1 stk. RTS-fjernbetjening til styring af tag og lys
2 stk. regnsensorer.
Lys i 4 lameller med dæmper funktion.
Sagsnummer
A-6173
favorite_border favorite Gem
Billeder fra projektet
1/5
Om projektet

Drømmen om terassen

Vejrudsigterne i løbet af den danske sommer kan som bekendt byde på mange forskellige budskaber, og dét var hovedårsagen til, at Stine og familien besluttede sig for at etablere et terrassemiljø, som kunne give dem de bedst tænkelige rammer om udelivet uanset vejret.

”Vi lavede terrassen i foråret 2021, og i starten var der faktisk ikke planer om, at en del af den skulle være overdækket. Vi ville bare gerne have en stor terrasse, hvor der var plads til svømmespa, så vi kunne sidde der og nyde det varme vand,” fortæller Stine.

 

Det manglende element

”Da vi havde lavet terrassen, opdagede vi dog, at vi godt kunne bruge en form for overdækning, for vi syntes ikke rigtigt, at vi fik nydt svømmespaen nok. Selvom det var dejligt at sidde derude, når det stormede og suste omkring os, så var der nemlig stadig lige det med i det hele taget at vove sig udenfor og få taget låget af,” husker Stine.

En bekendt af familien anbefalede en pergola, og da først de forskellige muligheder var blevet gennemgået, var Stine overbevidst om, at en moderne pergola fra VICA Danmark med et væld af smarte funktioner var den helt rigtige løsning:

"Vi bruger udemiljøet meget mere"

”Det er blevet lige præcis, som vi drømte om, og vi bruger udemiljøet meget mere nu, så det er helt perfekt. I vores sommerferie stormede og regnede det, men vi følte alligevel, at vi var meget udenfor, for vi spiste aftensmad derude og svømmede hver dag – og det ville vi ikke have gjort, hvis en del af terrassen ikke var blevet overdækket,” fortæller Stine. Hun forklarer videre, at familien har fået pergolaløsningen tilpasset netop deres ønsker:

”Vi fik lavet det sådan, at vi fik to pergolaer med sider på sat op i forlængelse af hinanden. Derudover valgte vi lameltag med vippefunktion, så lamellerne kan åbnes, og det har vi været rigtig glade for på de meget varme sommerdage. Det hele styres med en enkelt fjernbetjening, og den bruger vi også, når vi vil dæmpe belysningen, som er integreret i loftet. Så det er dejlig nemt.”

Varmelamper og biopejs er der også installeret, og det fortæller Stine, at familien glæder sig til at nyde i løbet af vinteren.

Den åbne del

Derudover fremhæver hun fordelene ved tilvalget af en stor skydedør:

”Vi er rigtig glade for skydedøren, for når vi åbner den, er hele glaspartiet samlet i den ene side. Det giver et virkelig godt flow mellem den overdækkede del af terrassemiljøet og den åbne del, som nærmest har fået karakter af en gårdhave nu. Den ligger nemlig i læ af pergolaen, og vi bor på landet, så det plejer ellers at blæse en halv pelikan lige fra den side.”

 

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA AERO CANVAS Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

AERO CANVAS

VICA Algarve Pergolaer
favorite_border favorite

Algarve

VICA Aero Skye Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

Aero Skye

VICA ALGARVE CANVAS Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

ALGARVE CANVAS

VICA Camargue Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

Camargue

VICA En beslutning, der opfyldte alle ønsker Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

En beslutning, der opfyldte alle ønsker

VICA Aero Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

Aero

VICA Funktionelt uderum med plads til hygge og samvær Pergolaer   |   integreret
favorite_border favorite

Funktionelt uderum med plads til hygge og samvær

book_online Book møde