Projekt / Udestue

Få mest muligt ud af livet derhjemme

Fakta om projektet

Type
Integreret udestue
Kvm
31 m²
Døre og vinduer
6 topstyrede vinduer og 2 4-fags skydedøre
Farve
Antracit indvendig og udvendig.
Glas
24 mm lavenergi sikkerhedsglas med varmkant i elementerne og 24 mm sikkerhedsglas i taget med Stopsol-funktion.
Beskrivelse
Hybrid udestue
Sagsnummer
7015
favorite_border favorite Gem
Om projektet

Livets allerbedste sider

Masser af sollys, varme og plads til at nyde såvel de gode stunder alene som fællesskabets hygge – ja, kort sagt potentialet for virkelig at få mest muligt ud af livets allerbedste sider.

Alt det kommer i en travl hverdag ofte til længselsfuldt at blive forbundet med alt for korte frikvarterer på eksotiske feriemål langt fra dagligdagens vante rammer.

Men for Lars Møller Nielsen og Ann Jakobsen i Hjørring blev det i 2020 vigtigt at etablere rammerne for netop at kunne nyde livet fuldt ud hjemme hos sig selv – og en udestue fra Vica blev en helt naturlig del af løsningen.

Udestuen giver mange indretningsmuligheder

Lars Møller Nielsen fortæller, at parret fra starten vidste, at de kiggede efter en udestue – ikke hverken et orangeri eller et stort drivhus – men et rum, der primært skulle fungere som et ekstra opholdsmiljø. De vidste også, at udestuen skulle være så stor som mulig, og valget faldt på en model på cirka 4,5 x 7 meter.

”Vi nyder virkelig de mange indretningsmuligheder det giver, at her både er plads til et stort sofaarrangement og et spisebord samt til man kan sove her,” siger Lars.

Allerede før udestuen blev etableret, spillede solen og lyset en vigtig rolle for parret, og deres villa er da også både forsynet med store vinduespartier og ovenlys.

”Vi savnede bare at kunne få endnu mere glæde af lyset og dets terapeutiske effekt, end vi kan indenfor – også på de dage, der ikke nødvendigvis byder på direkte solskin,” forklarer Lars.

En del af et større projekt

I haven er der på rigtig mange måder også gjort noget ekstra ud af at etablere et virkelig indbydende udemiljø – terrassen er for eksempel forsynet med en lækker udespa. Der er endda også planer om, at der for enden af udestuen skal anlægges endnu et terrassemiljø. ”Det skal være med bar og det hele, så det bliver et større projekt”, griner Lars.

Han afslutter med at understrege, at han er rigtig glad for, at parret har valgt virkelig at gå all-in i forhold til projekterne, og for at de fik Vica til at stå for udestuen. ”Det er skønt, når det hele bare fungerer, som det skal – og det har det gjort igennem hele processen med Vica.”

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog. 
Henter du inspirationsbogen inden d. 11. august, deltager du samtidig i konkurrencen om et fint solsejl – perfekt til at få lidt skygge på terrassen eller i haven*.

Lad dig inspirere af mere end 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

*Vi trækker lod om ét solsejl til en værdi af 2.195,- blandt alle, der har hentet kataloget i perioden 3. juli til 11. august. Vinderen får direkte besked. 

Inspiration
VICA Fyraften på det helt rette sted og den helt rette måde Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Fyraften på det helt rette sted og den helt rette måde

VICA Elegant udestue på hævet terrasse Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Elegant udestue på hævet terrasse

VICA Få flere kvadratmeter med en udestue Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Få flere kvadratmeter med en udestue

VICA Se hvordan du får det ideelle klima i din udestue Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Se hvordan du får det ideelle klima i din udestue

VICA Et moderne spahus Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Et moderne spahus

VICA Vores nye fristed Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Vores nye fristed

VICA Udestuen giver huset en helt ny dimension Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Udestuen giver huset en helt ny dimension

VICA En investering, der endte med at blive familiens hjerterum Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

En investering, der endte med at blive familiens hjerterum

book_online Book møde