Projekt / Udestue

Stor, lys og virkelig lækker kvalitetsudestue i to niveauer

Fakta om projektet

Type
Integreret udestue
Kvm
40,3 m²
Døre og vinduer
2 stk. udadgående foldedøre, 1 enkeltdør, 5 dreje/kip og 1 kip vindue
Farve
Antracit indvendig og udvendig.
Glas
24 mm lavenergi sikkerhedsglas med varmkant i elementerne og 28 mm sikkerhedsglas i taget med Sunguard Heat Projection".
Profiler
Schüco Alu profiler med kuldebros adskillelse
Specielt
Opbygget i 2 niveauer
Sagsnummer
7836
favorite_border favorite Gem
Om projektet

Det kan være koldt på toppen

Det er en kendt sag, at der kan være koldt på toppen – og netop dét var en af de tungtvejende grunde til, at familien nord for Aarhus længe drømte om at få en udestue.
 
"Vi bor på toppen af en bakke, og det er jo rigtig dejligt i forhold til udsigten og lyset. Men her er også bare meget vind, så det føltes tit ret koldt ude på vores balkon – selv om sommeren. Derfor brugte vi ikke balkonen så meget, som vi egentlig gerne ville", forklarer familien. "Vi er begge to udemennesker, og vi har også to hunde, så vi drømte om at få nogle rammer, hvor vi kunne få mere glæde af vores have og udelivet herhjemme i det hele taget".

40 m² udestue i gedigne og solide materialer af tysk kvalitet

40 m² udestue i gedigne og solide materialer af tysk kvalitet

Parret undersøgte på et tidspunkt muligheden for at skabe et nyt hjem i et hus, som lå inde i et stort drivhus. "Den slags kan man desværre kun få lov til at opføre et godt stykke ude på landet, hvor der er masser af plads til det, og da vi er meget glade for både villaen og omgivelserne her, så fandt vi et alternativ, der faktisk er lige så godt: nemlig den store udestue fra Vica, som vi er rigtig glade for".
 
En del af udestuen udgør villaens tidligere balkon på cirka 10 m², og derudover er her en forsænket del med yderligere cirka 30 m², så med sine i alt 40 m² tilhører udestuen bestemt en af de større modeller. Den er opført i særdeles gedigne og solide materialer af tysk kvalitet, og mens selve konstruktionen er af stål og aluminium, er det om ruderne i taget værd at fremhæve, at de er både UV- og varmedæmpende.
 

Elegant afstemt med resten af ejendommens arkitektur

Elegant afstemt med resten af ejendommens arkitektur

"For os betyder det rigtig meget, at kvaliteten er så god. Derudover er vi er rigtig glade for den rådgivning, vi fik fra Vica, som blandt andet stod bag forslaget om, at vi valgte den mørke konstruktion med hvid sokkel. Det hele er blevet meget elegant afstemt med resten af ejendommens arkitektur, og vi har da også allerede haft naboer på besøg, som selv har bestilt deres egen udestue fra Vica, fordi de virkelig er imponerede over resultatet med vores," siger familien.
 

Udestuen opfylder præcis de ønsker, vi havde

Udestuen opfylder præcis de ønsker, vi havde

"Vi bruger stort set rummet hele tiden, for udestuen opfylder præcis de ønsker, vi havde: Her er en meget behagelig temperatur hele året, og når solen skinner, kan vi virkelig mærke den gode effekt af lyset herude. På regnvejrsdagene er her også rigtig hyggeligt, for der føles det lidt som at være på campingferie – minderne om kortspil og varm kakao dukker i hvert fald helt automatisk op, når regndråberne trommer lige så stille mod taget ligesom på teltdugen eller campingvognsloftet".
 
"Det, som vi er allergladest for, er dog, at vi at kan sidde helt i læ for vestenvinden – selv når begge de store foldedøre er åbne. Derudover er det også en stor fornøjelse at se hundene løbe frit ud og ind mellem haven og udestuen, som det passer dem – og man kan også virkelig se, at de nyder bare at kunne ligge og kigge ud igennem de store vinduer".

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 244 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA Flyt stuen ud i haven - eller flyt haven ind i huset Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Flyt stuen ud i haven - eller flyt haven ind i huset

VICA Victoriansk strejf til Patriciervillaen Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Victoriansk strejf til Patriciervillaen

VICA Mere lys og større tag Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Mere lys og større tag

VICA Elegant integreret løsning Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Elegant integreret løsning

VICA Den helt rette tilføjelse til den arkitekttegnede villa Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Den helt rette tilføjelse til den arkitekttegnede villa

VICA Patriciervillaen byder velkommen Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Patriciervillaen byder velkommen

VICA Udestue tilpasset husets arkitektur Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Udestue tilpasset husets arkitektur

VICA Når lyset lukkes ind Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Når lyset lukkes ind

book_online Book møde