Fritstående udestue

En fritstående udestue er en skøn oase, der kan placeres helt ude i haven, hvor du kan nyde de grønne omgivelser til fulde. Med en fritstående helårs udestue får du altså et skønt frirum.

Hos VICA Danmark er alle vores udestuer tilbyggede løsninger. Men vi har skønne alternativer, såsom isolerede orangerier og isolerede pavilloner, der kan indrettes som stuer, og dermed blive skønne fritstående udestuer. Læs mere om dine muligheder her.

Fritstående udestue

Idyllen ved det stråtækte hus udvides

Ved det smukke stråtækte hus på Samsø har Hans valgt at få opført et orangeri. Her kan hverdagen nydes i et helt roligt tempo. Tag med på besøg i de skønne omgivelser

Kom ud i naturen

En af de helt store fordele ved en fritstående udestue er, at du kommer helt ud i naturen. Med en isoleret udestue, kan du træde ud i havens grønne omgivelser året rundt og nyde både sommeren og vinterens unikke lysindfald.

Vælger du en isoleret fritstående helårs udestue får du altså en unik og smuk løsning.

Isolerede fritstående glasbygninger fra VICA

Hos VICA Danmark kan vi lave skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov og drømme.

Drømmer du om en stor fritstående udestue, er et isoleret orangeri den rigtige løsning. Vil du have et mindre uderum, der ikke fylder for meget i haven, bør du vælge en isoleret pavillon.

En fritstående glasbygning kan i mange tilfælde være nemmere og hurtigere at bygge, da vi ikke skal tage højde for huset, hvorpå man bygger en tilbygning. 

Indret din fritstående udestue

Når du har valgt en isoleret fritstående glasbygning, kan du selv vælge, hvad du skal bruge den til. Hvis du drømmer om en fritstående udestue - en rolig og skøn oase midt i haven - kan du indrette med sofa og lænestole, bløde tekstiler og roligt lys.

Vil du bruge glasbygningen til en hobby eller til at dyrke planter og grøntsager, kan du indrette med plantekasser og borde til arbejdet.

Få mere lys i hverdagen

Med en udestue der er fritstående, kan du placere glasbygningen lige dér, hvor der er mest lys i haven. Mangler du lys i hverdagen, er det en perfekt løsning - her kan du gå ned i et fredeligt frirum, hvor lysindfaldet sætter rammerne om et godt udeliv.

Se også vores integrerede udestuer

Er du usikker på, om udestuen skal være fritstående eller integreret som en typisk udestue?

Vi kan lave løsninger, der passer til netop dine ønsker - uanset om udestuen skal være en fritstående isoleret løsning eller en "almindelig" tilbygget udestue.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din udestue i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Vica katalog
book_online Book møde