Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Udestuen er hele familiens yndlingsrum

I forbindelse med at familien i Aabenraa skulle bygge nyt, var der ingen tvivl. Der skulle påbygges en udestue, så drømmen om at komme tættere på lyset og naturen i hverdagen kunne realiséres. De store glaspartier skaber et lyst og lunt rum uanset årstid og giver familielivet helt nye udfoldelsesmuligheder.

Dagslyset bliver udnyttet til fulde og giver ekstra energi til hverdagens aktiviteter. Selvom familien har fået et helt nyt hus med et lækkert køkkenalrum, er det ikke der familien samles – det er i stedet i udestuen, som er blevet hele familiens yndlingsrum.

 

vica_aabenraa_585.jpg
vica_aabenraa_594.jpg
vica_aabenraa_598.jpg
vica_aabenraa_642.jpg
vica_aabenraa_171.jpg
vica_aabenraa_579.jpg

Fakta

31 m² isoleret udestue med 28 mm lavenergiglas med varmekant
Isolerede og vedligeholdelsesfrie profiler, der ikke skades af regn frost eller sol
Selvrensende og varmedæmpende sikkerhedsglastag med stopsol funktion, der giver et behageligt lys samt sikrer at møbler, puder og øvrig interiør ikke falmer
60 cm høj murbrystning skaber arkitekttonisk harmoni med huset
Isoleret udestue med sorte aluminiumprofiler, der matcher farven på husets vinduer
Samme taghældning som husets tag

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde