Glastag til udestue

Bring lyset ind i hverdagen med en isoleret udestue med glastag. 

En udestue er et rum fuld af lys, hvorfra du kan nyde naturen på klos hold hele året. Hos VICA Danmark bygger vi de fleste af vores udestuer med glastag, da det giver endnu mere lys i tilbygningen. Det åbner rummet op mod himlen - og så sikrer et glastag på udestuen, at der kommer lys ind i resten af hjemmet.

Glastag til udestue

Åbn hjemmet op mod lyset

Med glastag til udestuen åbner du boligen op mod himmelen og lyset. Glastaget giver en fornemmelse af et større rum, og det bringer lyset ind i huset. Det rum, du bygger udestuen ud fra, vil altså ikke miste lys. I udestuen med glastag kan du opleve årets smukke, skiftende lys og få det med ind i resten af boligen.

Glastage til udestuer er en nyere tilføjelse til den klassiske udestue, og de giver en moderne og smuk tilbygning til uderummet.

Forskellige typer glas til uderummet

Drømmer du om en udestue i glas, så solens lys kan strømme ind i boligen? 

Hos VICA Danmark kan vi bygge din udestue, så lysindfaldet bliver maksimeret. Vi har forskellige typer glas til glasbygningen. Til vores isolerede glasbygninger bruger vi lavenergiglas, mens taget kan laves med varmerefleksion og UV-beskyttelse.

Specialglasset til taget medvirker til at møblerne bliver mindre påvirket af solens stråler. Det skærmer også for solens skarpeste stråler, så du ikke skal misse med øjnene, når du sider i udestuen i de solrige timer.

Specialglas med op til 82% varmerefleksion og 94% UV-beskyttelse til taget i glasbygning

  • Specialglasset er lavet med op til 82% varmerefleksion, så solens varme stråler bliver holdt ude og du undgår overophedning i udestuen.  

  • Du får glas med 94 % UV-beskyttelse, hvilket både beskytter både dig og dine ting. Når glasset har en høj UV-beskyttelse betyder, det at det er behageligere for dig at opholde dig i uderummet. Du slipper bl.a. for at skulle knibe øjnene sammen – glasset giver på den måde en solbrille-effekt.  

  • UV-beskyttelsen passer både på dine øjne og hud, og samtidigt beskytter glasset også dit interiør i uderummet mod solskader, så f.eks. dine plakater og møbler ikke bliver bleget. Besøg Morten og Anne-Dorthe, som netop valgte en løsning med UV-glasset.

  • Glasset er derudover også selvrensende, hvilket betyder, at glasset er konstrueret således at den udvendige del af glasset holder sig selv rent uden at skulle pudses i samme omfang. 

Udestue i plast eller aluminium

Udestuer i dag bygges typisk i plast eller aluminium. Valget mellem de to er dog mest en smagssag, da begge løsninger er vedligeholdelsesfri og ekstremt holdbare. Kvaliteten er altså i top på både en løsning med plast- eller aluminiumkonstruktion. 

Det mest populære valg til udestuen er plast, da dette er et billigere valg. Plasten til udestuen produceres med stålindsatser med høj stabilitet. Hos VICA får du 5 års garanti på farven på konstruktioner i plast. Til gengæld kan aluminium give udestuen et mere solidt udtryk, selvom der holdbarheds-mæssigt ikke er nogen forskel.

Tilbring hele året i naturen med en helårs udestue med glastag

Med en isoleret helårs udestue kan du nyde haven på klos hold hele året. Udestuen bliver et helt unikt uderum, hvis du vælger et glastag. Her får du et lysindfald i udestuen, der er helt unikt. 

Du vil hurtigt opleve, hvordan hverdagen bringes ud i lyset. Her kan du nyde morgenkaffe, spise middage eller hygge med familien. Udestuen er tilbygget på huset, så du nemt kan træde ud i uderummet - på den måde bliver grænsen mellem inde og ude udvisket.

Skræddersyet udestue med glastag

Drømmer du om en smuk udestue, der passer perfekt til dit hus? Hos VICA designer vi glasbygningen sammen med dig - og vi tilpasser den til husets arkitektur og havens udformning, så den passer perfekt til netop dine behov og den plads, du har. Vi kan lave en fotorealistisk 3D-visualisering, så du kan se, hvordan udestuen ville se ud på dit hjem.

Vores udestuer kan opføres i forskellige størrelser, former og farver, så dine ude-drømme kan gå i opfyldelse. 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din udestue i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Vica katalog
book_online Book møde