Alument Outdoor er nu en del af VICA Danmark

Alument Outdoor er pr. 08/04 2022 blevet en del af VICA Danmark, og vi har dermed budt velkommen til nye kollegaer samt udvidet vores portefølje af produkter. Alument Outdoors produktudvalg, branchekendskab og værdisæt styrker vores fundament og komplementerer vores egne produkter og værdier, så opkøbet giver os mulighed for at skabe endnu bedre løsninger hos vores kunder. 

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

VICA DANMARK's historie

Hvem er VICA DANMARK?

Hos VICA Danmark laver vi glasbygninger og udvider hjemmets fire vægge, så haven kommer lidt tættere på. Vi er eksperter i at lave udestuer, drivhuse, orangerier og pavilloner. Vi er drevet af en passion om at skabe rum, hvor man bare har lyst til at være, og hvor hus og have kan smelte sammen, så vi alle får mere ude-tid i hverdagen.

Showrooms

Besøg os i vores showrooms

Har du ude-drømme, der er svære at opfylde? Måske kan et orangeri udestue eller et drivhus være den helt rigtige løsning. Tag et kig i vores showrooms i Kolding eller Køge, hvor du kan se mange af vores flotte løsninger, der kan hjælpe dig med at sætte gang i udelivet. Du kan også booke et møde med en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig i gang med processen.

Alument Outdoor

Information om opkøbet

Med opkøbet af Alument Outdoor kan vi skabe vækst og ramme en helt ny kundegruppe. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder bedre rådgivning og flere muligheder med deres projekt.

Det er vigtigt for os at nævne, at opkøbet ikke påvirker Alument Outdoors medarbejdere eller nuværende kunder:

  • Alument Outdoors team forbliver uændret, og du kan derfor stadig kontakte Alument som normalt.
  • Opkøbet af Alument Outdoor har ingen indvirkning på garantier, reklamationer, ordrer, tilbud eller prisoverslag, som stadig er gældende.
    Du kan læse vores salgs- og leveringsbetingelser her

Hvor det gode liv lykkes

Hos VICA Danmark har vi mere end 18 års erfaring med at designe og opsætte flotte løsninger i hele Danmark. Vi har gennemført over 9.000 projekter, hvor vi har givet vores kunder skønne muligheder for at få mere ud af haven i hverdagen.

Stor erfaring
+år
Projekter
+

Løsninger

Aluments løsninger passer enormt godt ind i vores portefølje af produkter, og de kan komplementere vores nuværende løsninger, så vi kan give vores kunder endnu bedre muligheder i haven.

 

photo

 

Pergola

Med Aluments moderne pergolaer kan du få mere ud af haven ved at gøre din terrasse eller et andet udeområde mere brugbart – i både regn, vind og sol kan du træde ud under en skøn pergola og nyde din have.

Du kan læse mere om pergolaer her.

 

 

photo

 

Overdækket terrasse

En terrasseoverdækning er endnu en dejlig måde at komme ud under åben himmel, mens du stadig får beskyttelse fra vejret. Med stærkt glastag kan du nyde solens naturlige lys og få læ for regnen.
 

Bliv klogere på mulighederne med en overdækket terrasse.

 

Få et ekstra rum

VICA DANMARK's mange løsninger

Hos VICA kan vi levere præcis den løsning, du drømmer om, og som passer bedst til dit hus og dine behov. Uanset om dette skulle være et Drivhus, orangeri, pavillon, pergola, overdækket terrasse eller en udestue. Læs mere om løsningerne:

Få et ekstra rum

Udestuer

En udestue er ikke noget nyt fænomen, men det er nyt, at isoleringen i dag er så god, at udestuen kan være familiens samlingspunkt hele året. Bliv klogere på Udestuer her.

Læs mere
Få et ekstra rum

Orangeri

Et orangeri er enten en integreret del af dit hus eller som fritstående oase i havens rum. Læs mere om de mange løsninger her

Læs mere
Få et ekstra rum

Drivhuse

Du skal ikke kigge længe på de smukke drivhuse i vores sortiment, før du opdager, hvordan de skiller sig ud. Her finder du ikke alene elegante løsninger i eksklusivt design. 

Læs mere
Få et ekstra rum

Pavilloner

 

En pavillon er placeret i havens rum, blandt alle de smukke farver, skiftende årstider og den rytmiske regn der rammer taget. Her dyrkes livet skærmet for vind og vejr. Se mulighederne her.

Læs mere

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Vil du se vores store udvalg af udestuer, pergolaer, terrasseoverdækninger, drivhuse og orangerier? Vi har samlet 268 siders inspiration fyldt med flotte billeder, fortællinger og rådgivning, så du kan få gode ideer til din kommende glasbygning. 

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde