Velvære i hverdagen

Sæt fokus på velvære i hverdagen med en glasbygning eller overdækning. Et uderum kan berige din forretning - uanset om det er til kontor, restauration, boligbyggeri eller bostedet. Uderummet har mange skønne formål og kan tilpasses til netop din virksomheds behov.

Med en glasbygning fra VICA Erhverv slipper du for bøvlet med arkitektoniske tilpasninger, montering, kvalitetssikring og anden dokumentation. Du får også altid vedligeholdelsesplaner og garantier, der sikrer den skønne glasbygning.

Vil du forskønne din forretning?

En glasbygning eller en overdækning har mange fordele - også for netop din branche. Vi kan lave løsninger, der passer perfekt til dine behov og din forretning, og vi hjælper med design og står for montering og kvalitetssikring. Du skal blot vælge en glasbygning eller en overdækning fra VICA Erhverv.

Ring til os på 7633 0361 eller 7633 0363 og få en snak med vores professionelle rådgivere, der kan hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning.

Bliv ringet op

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig i det ønskede tidsrum i formularen.
 

 

Jeg accepterer VICA Danmarks privatlivspolitik.*
Jeg giver VICA Danmark tilladelse til at kontakte mig og sende mig markedsføring via e-mail.*

Du kan læse VICA Danmarks privatlivspolitik her. Ovenstående samtykker kan til enhver tid trækkes tilbage – send en anmodning til info@vica.dk, og så sletter vi dine data.

Processen

Bliv klogere på processen

At få opført en glasbygning eller overdækning kan virke uoverskueligt – især hvis du har andre større projekter i gang, eller hvis uderummet skal være en del af et projektbyggeri.

Hos VICA Erhverv har vi mange års erfaring med at opføre glasbygninger og overdækninger til forretninger – vi hjælper dig sikkert igennem hele processen.

Dokumentation

Altid med kvalitetssikring- og vedligeholdelsesdokument

Hos VICA Erhverv har vi gjort valget nemt. Vil du opføre en glasbygning eller en overdækning ved din forretning, hjælper vi med alt det svære.

Vi hjælper med at designe og tilpasse en model, så den passer perfekt ind hos dig. Vi opfører glasbygningen eller overdækningen – og undervejs klarer vi besværet med kvalitetssikring.

Når din glasbygning eller overdækning er færdig, får du KS-rapporten, samt et vedligeholdelsesdokument, så du kan passe godt på dit skønne, nye uderum.

Den nemme løsning kan godt være den bedste.

Drift & vedligehold

Sådan vedligeholder du en glasbygning eller overdækning

Din glasbygning eller overdækning fra VICA Erhverv er i højeste kvalitet og kan holde mange år. Vi er en del af Byg Garanti, så du får 5 års garanti på produktet og den håndværksmæssige udformning.

Men du kan gøre din del ved at vedligeholde og rengøre din glasbygning eller overdækning løbende. Når du vælger en glasbygning eller overdækning fra VICA Erhverv får du et drift- og vedligeholdelsesdokument med i pakken – her vejleder vi dig til, hvordan du kan rengøre og vedligeholde din glasbygning eller overdækning, så den holder i mange år.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og koordinering af projektet
Byggeriet igangsættes

04.

Igangsættelse af byggeriet - vi sørger selvfølgelig for kvalitetssikring og dokumentation
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Stor erfaring
+år
Projekter
+

Eksklusive glasbygninger og overdækninger til erhverv

Drivhuse, orangerier, pergolaer, pavilloner og overdækninger der forskønner hverdagen og giver dig en konkurrencemæssig fordel

 

Masser af erfaring

Velkommen til VICA Danmark – landets førende eksperter i design og opførelse af eksklusive glasbygninger og overdækninger. Siden 2004 har vi leveret mere end 10.000 projekter – og vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine drømme og ideer. I vores showrooms kan du blive inspireret og udforske dine muligheder i vores store udvalg af isolerede og uisolerede glasbygninger af højeste kvalitet.

Ring til os – vores eksperter står klar til at hjælpe din virksomhed i gang med at opføre en glasbygning.

 

Seriøs rådgivning

Hos VICA Danmark får du seriøs rådgivning, tryghed i hele processen, samt 5 års garanti på materialer og håndværk. Vi tager ansvar og holder aftaler. Vores glasbygninger opføres i slidstærke og robuste materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. Dit projekt tilrettelægges og planlægges af erfarne rådgivere. Og monteringen varetages af professionelle håndværkere med erfaring og ekspertise inden for lige præcis glasbygninger og overdækninger. Det gælder, uanset om du vælger en af vores smukke standardløsninger, eller om du ønsker en skræddersyet løsning.

Udforsk vores store inspirationskatalog

Gå på opdagelse i vores erhvervskatalog – her finder du 118 sider med billeder, fortællinger og information om glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen og få kataloget med det samme.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA erhvervskatalog