Glasbygninger og overdækninger til bolig-selskaber

Går du med tanker om at tilføje et fællesrum til en bolig, fx et lejlighedskompleks eller anden bebyggelse? Fællesfaciliteter såsom selskabslokaler, beboerlokaler eller andre former for fællesrum øger livskvaliteten i boligen og sikrer færre fraflytninger.

Hos VICA Erhverv designer og opsætter vi orangerier, drivhuse, pergolaer, mm. Vi designer efter dine behov og ønsker, så I kan få et skønt uderum i foreningen.

Sæt rammerne om et godt udeliv

Er du driftschef, udviklingschef eller noget tredje i et boligselskab? Så ved du, at det er vigtigt at skabe trygge og rare rammer i boligerne, så beboerne vil blive boende længe.

Med en glasbygning eller en overdækning sætter du rammerne om et godt udeliv for beboerne. Her kan de nyde sommerens lys og varme eller slappe af i vintermånederne under åben himmel. Det er her, de kan nyde naturen på klos hold, uanset vejret.

Med en glasbygning eller overdækning skaber du mere værdi – både for boligselskabet og for beboerne.

Skab mere værdi i boligforeningen

Med et fællesrum til boligerne sætter du rammerne om et godt fællesskab og giver beboerne ekstra plads. En glasbygning eller en overdækning er med til at forbedre udelivet, hvor beboere kan nyde at komme ud i naturligt lys. Foreningen bliver dermed mere konkurrencedygtige i forhold til andre boligselskaber, og sikrer, at folk bliver boende i længere tid:

  • I forbedrer levestandarden for beboerne
  • I viser beboerne, at I fortsat udvikler bebyggelsen

Bliv ringet op

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig i det ønskede tidsrum i formularen.
 

Kontakt os for at høre mere
Teddy Hansen
Projektchef VICA Erhverv
Thomas Larsen
Projektchef VICA Erhverv
Hvorfor vælge en glasbygning eller overdækning fra VICA Erhverv?

Hos VICA har vi mange års erfaring med drivhuse, orangerier, udestuer og terrasseoverdækninger, og vores team består af kompetente håndværkere, der sikrer dig en let vej til et nyt, skønt fællesrum.

Vi har standardmodeller, der kan opsættes i jeres have, på tagterrassen eller i forlængelse af et eksisterende fællesrum – ønsker I en skræddersyet løsning, kan vi sammen designe en glasbygning/overdækning til jer.

Hos VICA Erhverv får du altid:

  • En fast kontaktperson og byggeleder
  • Montering af vores erfarne håndværkere
  • Vedligeholdelsesplaner og al nødvendig dokumentation
  • 5 års garanti

Hvorfor vælge en glasbygning?

Der er mange gode grunde til at opføre et orangeri eller et drivhus til fælles brug til boligerne. Ønsker du at forbedre levestandarden for beboerne og få dem til at blive boende længere, er et selskabslokale en god vej at gå. Her kan beboerne holde fællesarrangementer, eller de kan bruge rummet privat.

Glasbygninger er et skønt valg som fællesfacilitet. Naturligt lys og frisk luft er sundt for krop og sjæl. I drivhuset eller orangeriet kan de nyde netop dette – hele året kan tilbringes i en isoleret glasbygning. Og med en glasbygning lader du dine beboere vide, at du går op i deres velvære i boligen.

Samtidig er en glasbygning en nem og effektiv måde at øge den kontante værdi af boligerne i jeres boligselskab.

Hvorfor vælge en overdækning?

En overdækning er først og fremmest en billigere løsning, som tager kortere tid at opføre. Men en pergola eller en terrasseoverdækning giver også ekstra værdi til beboerne, der kan få mere ud af haven.

En overdækning forlænger sommeren, så man kan komme udenfor tidligere på året, nyde de køligere sommeraftener, samt forlænge udelivet længere ud i sensommeren. Den friske luft er sund for beboerne, og de vil kunne nyde at træde ud under et overdække både på solrige og våde dage. Derudover tilfører en pergola eller en terrasseoverdækning også et charmerende og unikt udtryk til boligerne.

Udforsk vores store inspirationskatalog

Gå på opdagelse i vores erhvervskatalog – her finder du 118 sider med billeder, fortællinger og information om glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen og få kataloget med det samme.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA erhvervskatalog