Besøg vores showrooms

Oplev et stort udvalg af forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse i vores showrooms i Kolding og Greve. Få nyttige råd fra eksperterne til hvilken løsning, der passer til dig og din bolig og få desuden en 3D tegning af din løsning og konkret prisoverslag.

RUMM Living

Masser af inspiration og rådgivning

Når du bygger i haven eller i forbindelse med boligen, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning, da der er tale om en investering, der skal holde i mange år. I vores showrooms i Kolding og Greve kan du sammenligne mange forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Mulighederne er uendelige, fordi vores løsninger kan designes efter dine ønsker. 

Alle vores modeller er desuden stylet med unikke møbler og interiør fra vores webshop RUMMLiving.dk - så gå blot på opdagelse i vores helt unikke univers og lad dig inspirere. Melder spørgsmålene sig, står vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig.

Corona virus

Trygt besøg med Covid–19

Hos VICA Danmark gør vi alt, hvad vi kan for at gøre det trygt og sikkert at besøge vores showrooms. Vi følger regeringens anvisninger vedr. Covid-19 og holder os nøje opdaterede for at kunne handle hurtigt efter regeringens råd og tiltag.

Vi holder afstand, har indført ekstra tiltag vedrørende hygiejne og vasker vores hænder mellem hvert kundebesøg.

Rengøring af vores showrooms er intensiveret. Vi afspritter greb og andre overflader, hvor mange mennesker har berøring.

Vi tillader ikke medarbejdere med sygdomstegn i vores showrooms, og håber du vil tage det samme ansvar.

Kombineret med at vores showrooms er store, er der god plads til at holde afstand og sikre både vores kunders og medarbejderes helbred.

Foretrækker du rådgivning over telefonen, så ringer vi dig gerne op.