Besøg vores showrooms

Oplev et stort udvalg af forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse i vores showrooms i Kolding, Aalborg og Køge. Få nyttige råd fra eksperterne til hvilken løsning, der passer til dig og din bolig og få desuden en 3D tegning af din løsning og konkret prisoverslag.

Udforsk showroomet

Masser af inspiration og rådgivning

Når du bygger i haven eller i forbindelse med boligen, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning, da der er tale om en investering, der skal holde i mange år. I vores showrooms i Kolding, Aalborg og Køge kan du sammenligne mange forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Mulighederne er uendelige, fordi vores løsninger kan designes efter dine ønsker. 

Alle vores modeller er desuden stylet med unikke møbler og interiør - så gå blot på opdagelse i vores helt unikke univers og lad dig inspirere. Melder spørgsmålene sig, står vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig.

Online rådgivning

Kom i kontakt med os online

Vores firma er sammensat af et stærkt team, som alle brænder for godt håndværk, design og glade kunder. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Foretrækker du rådgivning over telefonen, så ringer vi dig gerne op. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Du kan altid ringe til os på 7550 4899 eller kontakte vores team via linket nedenfor.