Dokumentation til din glasbygning og overdækning

Når du skal have opført en glasbygning eller en overdækning til din forretning, er dokumentation en essentiel del af processen. Hos VICA Erhverv har vi gjort det nemt for dig.

Ud over at hjælpe med design og montering af glasbygningen eller overdækningen, sørger vi også for KS-rapporten og en vedligeholdelsesguide. Bliv klogere på dokumentation herunder. 

Kvalitetssikring efter bogen

Når du vælger en glasbygning eller overdækning fra VICA, står vi for kvalitetssikring af projektet. Du modtager en kvalitetssikringshåndbog for netop din byggesag, der følger gældende regler om kvalitetssikring.

I håndbogen finder du basisinformation om byggesagen og entreprisens organisation, samt kontrolplaner og et kontrolskema. Du får altså al den nødvendige og påkrævede kvalitetssikring.

Altid en del af pakken

Hos VICA Erhverv vil vi gøre det nemt for dig at vælge en glasbygning eller overdækning til din forretning. Derfor er kvalitetssikring og de nødvendige kontroller altid en del af pakken.

I kvalitetssikringshåndbogen vil du se, at vi både udfører modtagekontrol, proceskontrol og slutkontrol, for at sikre, at din glasbygning bliver opført, som vi har aftalt. Du modtager selvfølgelig dokumentationen herom.

Drift- og vedligeholdelsesdokumentation

Når arbejdet er udført, modtager du en drift- og vedligeholdelsesguide sammen med kvalitetssikringsdokumentet. I dette dokument finder du information om, hvordan du vedligeholder, rengør og reparerer din glasbygning eller overdækning.

Vi bygger din glasbygning eller overdækning i materialer af høj kvalitet, der kræver minimum vedligehold. For at forlænge levetiden af glasbygningen, skal du dog foretage en smule løbende checkups. 

Bliv ringet op

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig i det ønskede tidsrum i formularen.

Kontakt os for at høre mere
Teddy Hansen
Projektchef VICA Erhverv
Thomas Larsen
Projektchef VICA Erhverv