Brancher

Hos VICA Erhverv laver vi glasbygninger og overdækninger til alle typer forretninger. Vi har mange års erfaring og kan tilpasse uderummet til netop dine behov: om du mangler plads til servering i restauranten, et unikt mødelokale, et uderum til bygningerne i dit projektbyggeri, et flot udstillingslokale eller behandlingsrum - eller noget helt andet - kan vi finde en løsning til dig.

Glasbygninger og overdækninger til enhver forretning

Hos VICA Erhverv kan vi lave glasbygninger og overdækninger til alle typer erhverv. Vi har mange års erfaring, og vi kan finde en løsning, der passer perfekt til netop dine behov.

Er du interesseret i en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår dine ønsker og muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os.

BOLIGSELSKAB

Skab et helt unikt fællesrum til jeres boliger

Skal boligskabets boliger optimeres? Et nyt fællesrum med plads til hverdagens møder, arrangementer og hygge sætter rammerne om et trygt liv for beboerne. Her kan de finde et refugium badet i lys, hvor de kan nyde hverdagen i grønne omgivelser.

En glasbygning giver beboerne i jeres bygninger et ekstra uderum, hvor de kan få fornyet energi. Giv forbedrede levestandarder og hjælp beboerne med at komme mere ud i hverdagen. Det er det, der kan lokke flere mennesker til boligerne og få beboerne til at blive i længere tid.

PROJEKTBYGGERI

Sæt det sidste finish på byggeprojektet

Gør dit projektbyggeri mere attraktivt med et en glasbygning eller en overdækning, der tilfører et flot udtryk. Her kan de kommende lejere nyde lyset, og du gør dermed byggeriet mere indbydende.

At tilføje en glasbygning/overdækning fra VICA Erhverv er den sikre løsning – du får det dejlige uderum uden besværet. Vi har faste modeller eller laver tilpasninger efter dine behov. Vores professionelle montører opsætter uderummet, og du får vedligeholdelsesplaner og kvalitetssikringsdokumenter med.

Vi står for glasbygningen, så du kan fokusere din energi på byggeprojektet.

Hvorfor vælge en glasbygning eller overdækning fra VICA Erhverv?

Hos VICA har vi mange års erfaring med drivhuse, orangerier, udestuer og terrasseoverdækninger, og vores team består af kompetente håndværkere, der sikrer dig en let vej til et nyt, skønt fællesrum.

Vi har standardmodeller, der kan opsættes i jeres have, på tagterrassen eller i forlængelse af et eksisterende fællesrum – ønsker I en skræddersyet løsning, kan vi sammen designe en glasbygning/overdækning til jer.

Hos VICA Erhverv får du altid:

  • En fast kontaktperson og byggeleder
  • Montering af vores erfarne håndværkere
  • Vedligeholdelsesplaner og kvalitetssikring
  • 5 års garanti
Kontakt os for at høre mere
Teddy Hansen
Projektchef VICA Erhverv
Thomas Larsen
Projektchef VICA Erhverv
PLEJECENTRE

Giv beboerne på plejecentret en rolig oase med naturligt lys og natur på klos hold

Lad plejehjemmet sætte trygge rammer for dets beboere og bliv et mere attraktivt valg. Naturligt lys og frisk luft er godt for både krop og sjæl, men det kan være svært at skabe et udeområde til plejecentrets beboere. Med en glasbygning kan beboerne komme ud under åben himmel året rundt – her kan de finde ro til eftermiddagskaffen eller tage en snak over strikketøjet.

HOTEL OG RESTAURATION

Byd gæsterne på mad og drikke i skønne omgivelser

En glasbygning giver din forretning et anderledes og charmerende siddeområde, der trækker flere kunder ind. Her kan dine gæster få en unik oplevelse, mens de nyder dine serveringer.

Et en glasbygning eller overdækning kan bruges som en udvidelse af din restaurant, hvor gæsterne får en helt speciel oplevelse. På solrige dage trækker lyset dine kunder ud i det smukke rum – selv hvis det er køligt udenfor. Når regnen falder, vil gæsterne kunne finde ro i uderummet.

En glasbygning fra VICA Erhverv er den smukke og nemme løsning. Vi designer, monterer, kvalitetssikrer opførelsen, og du får både garantier og vedligeholdelsesdokumenter med.

ANDET ERHVERV

Nyd hverdagen i glasbygningens lys

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge en glasbygning til at forskønne hverdagen for dig, dine medarbejdere eller dine kunder.

Drømmer du om et nyt mødelokale, pauserum, behandlingsværelse eller noget helt fjerde? Med en glasbygning kan du udleve dine drømme og sætte rammerne om en sund arbejdskultur, hvor det at gå ud i lyset, bliver en selvfølge og en vane. Det skaber et sundere og skønnere arbejdsmiljø.

Hos VICA Erhverv har vi gjort processen nem for dig. Du kan vælge faste modeller eller få skræddersyet en løsning – vi sørger for montering, garanti og vedligeholdelsesdokumenter.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Har du en forretningstype, som du ikke kunne finde her? Vi kan godt lave en glasbygning eller overdækning til dig alligevel.

Vi har mange års erfaring med at opføre unikke glasbygninger og overdækninger, og vi har prøvet lidt af hvert. Vi har faste modeller, som kan opføres hos dig, eller vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop dine og dine kunders behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder

Udforsk vores store inspirationskatalog

Gå på opdagelse i vores erhvervskatalog – her finder du 118 sider med billeder, fortællinger og information om glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen og få kataloget med det samme.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA erhvervskatalog