Projekt / Drivhuse

Idéen om at bo i overskuelige og hyggelige rammer

Fakta om projektet

Type
Integreret drivhuse
Kvm
11,9 m²
Døre og vinduer
1 stk. hængslet dør med 28mm lav tærskel samt 1 stk. lamelvindue med manuel åbning.

1 stk. tagvindue med manuel åbner og 1 stk. tagvindue med automatisk åbner (Oliepumpe)
Farve
Sort
Glas
4 mm hærdet glas
Profiler
Pulverlakerede aluminiumsprofiler i både tagkonstruktion & elementerBeskrivelse
”Less is more”-tankegangen har for alvor vundet indpas hos danskerne i løbet af de seneste år – også når det gælder boligløsninger.
Sagsnummer
E03057
favorite_border favorite Gem

VICA's lækre orangerier i det populære tiny-format

”Trenden med tiny-houses er virkelig stærk lige nu, og i løbet af 2021 udviklede vi derfor vores koncept med modulopbyggede tiny-houses til permanent opstilling og brug. I den forbindelse kontaktede vi VICA for at høre, om de kunne være interesserede i at arbejde på idéerne sammen med os. Vi ville nemlig rigtig gerne kunne tilbyde vores kunder et gennemført tiny-house-koncept med mulighed for at tilvælge et orangeri,” forklarer Benny Møller der i sit daglige virke er administrerende direktør hos Mobilhouse.

Samarbejdet mellem Mobilhouse og VICA Danmark
Om projektet

Samarbejdet mellem Mobilhouse og VICA Danmark

Man har siden marts 2022 kunne opleve samarbejdet hos Mobilhouse i Fredericia, hvor firmaets første tiny-house med orangeri fra VICA står opført, og interessen har været overvældende, fortæller Benny Møller: ”Der har været rigtig mange mennesker ude at se huset, og når de oplever såvel selve huset som orangeriet indefra, bliver de fleste nærmest helt forgabte i idéen om at bo i så overskuelige og hyggelige rammer,” siger Benny Møller.

Hele pakken - bare i mindre format

Hele pakken - bare i mindre format

De består af et grundmodul med køkken, stue og badeværelse, og derudover kan der så tilvælges fire ekstra moduler. Det kan enten være regulære værelser eller et orangeri fra VICA – ja, eller hvis man har lyst til at få flere orangerier, kan man såmænd også sagtens vælge det,” griner Benny Møller. For dem som virkelig er store fans af orangeriets skønne atmosfære og de gode ekstra muligheder, det giver at have lidt flere lyse kvadratmeter, er der dog også endnu en oplagt løsning, fortæller Benny Møller. 

Flere muligheder for tilpasning

Flere muligheder for tilpasning

”Sammen med VICA har vi også udarbejdet en model, hvor orangeriet smyger sig hele vejen omkring hjørnet af huset. På den måde vil der være mulighed for at fange endnu flere af solens stråler, og det lyse rum vil let kunne indrettes med to forskellige afsnit: en hyggelig udestueafdeling og et mere praktisk indgangsparti. Der vil også være plads til, at der kan installeres et lækkert udekøkken, og derudover får man flere muligheder i forhold til garderobeplads og anden opbevaring. Så den model forventer vi også bliver meget populær.”

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 272 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.