Glasbygninger og overdækninger til hotel og restauration

Få et smukt, lyst uderum, der sætter rammerne om hyggelige stunder og oplevelser for dine kunder. Med en pergola, et orangeri eller et drivhus kan dine besøgende tilbringe tid i naturligt lys og få en skøn oplevelse hos dig.

Hos VICA Erhverv designer og monterer vi den perfekte løsning til dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker et stort isoleret orangeri eller en mindre terrasseoverdækning, kan vi lave en indbydende løsning til dig.

Mangler du plads i restauranten, eller vil du give dine besøgende en unik oplevelse?

Med en elegant glasbygning eller en moderne terrasseoverdækning kan du tilbyde dine gæster udendørs spisepladser, mødelokaler, festlokaler og meget mere – det er dig, der bestemmer, hvad dit uderum skal bruges til.

Går du med tanker om at tilføje et mødelokale, kan en glasbygning være en kreativ og anderledes måde at gøre det på. Se hvordan Hotel Guldsmeden i København har tilføjet et nyt mødelokale med et orangeri fra VICA

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

Hos VICA Erhverv får du altid:

Hvorfor vælge VICA Erhverv?

  • En fast kontaktperson og byggeleder
  • Montering af vores erfarne håndværkere
  • Vedligeholdelsesplaner og al nødvendig dokumentation
  • 5 års garanti

Hør mere om hvad vores kunder siger om os i videoen. 

Inviter gæsterne udenfor

Hos VICA Erhverv hjælper vi dig med at give dine gæster en endnu bedre oplevelse. Hvis du mangler siddepladser i restauranten, kan et isoleret orangeri eller drivhus være en indbydende, lækker og salgsfremmende løsning til udvidelsen – her kan du servere din mad i flotte omgivelser hele året. Se hvordan den meget populære glasbygning fungerer på Fano Krogaard

Hvis du vil du udvide sæsonen for udendørsserveringer kan en pergola eller en overdækket terrasse være den perfekte løsning. Her får gæsterne stadig oplevelsen af at sidde helt ude i den friske luft, men du kan sørge for læ og varme.

Bliv ringet op

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig i det ønskede tidsrum i formularen.
 

Jeg accepterer VICA Danmarks privatlivspolitik.*
Jeg giver VICA Danmark tilladelse til at kontakte mig og sende mig markedsføring via e-mail.*

Du kan læse VICA Danmarks privatlivspolitik her. Ovenstående samtykker kan til enhver tid trækkes tilbage – send en anmodning til info@vica.dk, og så sletter vi dine data.

Kontakt os for at høre mere
Teddy Hansen
Projektchef VICA Erhverv
Thomas Larsen
Projektchef VICA Erhverv

Hvorfor vælge en overdækning eller en glasbygning?

Med en glasbygning eller overdækning til forretningen får du en konkurrencemæssig fordel. Her kan dine gæster finde et unikt uderum, hvorfra de kan nyde din service.

Vælger du en isoleret glasbygning, får du et uderum, der kan bruges året rundt. Her kan gæsterne både nyde sommerens skønne lys og holde sig varme i vintermånederne - det er et helt unikt sted at holde møder, spise frokost eller noget helt tredje.

Med en overdækning eller en uisoleret løsning, giver du din forretning ekstra plads i sommermånederne. Du kan starte udeservering tidligere på året - her kan dine gæster nyde forårssolen, hele sommeren og efterårshygge.

Et drivhus, et orangeri, en pergola eller en overdækning er dermed et ekstra aktiv i forretningen, der både giver økonomiske fordele og en god kundeoplevelse.

Udforsk vores store inspirationskatalog

Gå på opdagelse i vores erhvervskatalog – her finder du 118 sider med billeder, fortællinger og information om glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen og få kataloget med det samme.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA erhvervskatalog