Glasbygninger og overdækninger til plejecentre og bosteder

Skab et trygt uderum, hvor beboerne i plejecentret eller på bostedet kan finde ro. Naturligt lys og frisk luft er sundt for krop og sjæl, og det kan skabe livsglæde at komme mere ud. Med et orangeri, et drivhus eller en terrasseoverdækning kan beboerne komme udenfor i hverdagen, selv hvis de er begrænset af en ældende krop, demens eller psykiske udfordringer.

Med en glasbygning eller en overdækning fra VICA Erhverv finder vi den helt rigtige løsning til jeres beboeres behov.

Giv beboerne et rum med ro og mere lys – hele året

En glasbygning sætter rammerne om et sundt liv, hvor jeres beboere kan komme ud i naturligt lys året rundt. Her finder de en rolig oase, hvor der er plads til fællesarrangementer, hyggelige samtaler og afslapning.

I kan indrette jeres uderum efter jeres beboeres behov – uanset, om de kræver et rum til stilhed og fordybelse eller et fællesrum til aktiviteter. At tilbringe en del af dagen i naturligt lys kan give livsglæde og tryghed

Hvorfor vælge VICA Erhverv til at lave jeres glasbygning?

Hos VICA Erhverv har vi mange års erfaring med at opsætte drivhuse, orangerier og udestuer til forskellige erhverv. Vores team består af erfarne byggeledere og kompetente håndværkere, der sammen med jer designer og opsætter jeres glasbygning.

Vi har både standardmodeller i faste mål, eller vi kan tilpasse en glasbygning efter netop jeres ønsker.

Hos VICA Erhverv får du altid:

  • En fast kontaktperson og byggeleder
  • Montering af vores erfarne håndværkere
  • Vedligeholdelsesplaner og al nødvendig dokumentation
  • 5 års garanti

Få mere frisk luft i hverdagen med en overdækning

Ønsker I at sætte rammerne om jeres beboeres udeliv, kan en overdækket terrasse eller en pergola være det helt rigtige valg. Her kan I forlænge sommeren og tage jeres beboere med ud i den friske luft, uanset hvordan det danske sommervejr arter sig.

På en pergola eller en terrasseoverdækning kan vi opføre sider, samt en lang række ekstra tilbehør som varmepaneler og screens, så sommersæsonen altid kan nydes udendørs. Det vil skabe livsglæde for jeres beboere.

Bliv ringet op

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig i det ønskede tidsrum i formularen.

Kontakt os for at høre mere
Teddy Hansen
Projektchef VICA Erhverv
Thomas Larsen
Projektchef VICA Erhverv

Hvorfor vælge en overdækning eller en glasbygning?

En overdækning eller en glasbygning giver jer og jeres beboere mulighed for at komme udenfor hver dag.

Med en overdækning eller en uisoleret glasbygning kan I forlænge sommeren. Her får I et uderum, hvor man kan få frisk luft og nyde sommersæsonen. Med en isoleret glasbygning får I derimod et uderum, der kan bruges året rundt.

Forskning viser, at det for ældre og psykisk ramte kan give stor tryghed at komme ud i naturligt lys. Her er en glasbygning en oplagt mulighed, som kan bruges året rundt.

Derudover kan et drivhus give en tryghed og genkendelighed. Mange ældre har måske tidligere dyrket planter eller passet en have, og de vil kunne finde glæde i at have mulighed for at pusle med jord og planter igen.

Udforsk vores store inspirationskatalog

Gå på opdagelse i vores erhvervskatalog – her finder du 118 sider med billeder, fortællinger og information om glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen og få kataloget med det samme.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA erhvervskatalog