Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

IMG_2191.JPG

Fakta

Den udvendige sorte farve matcher bindingsværket og husets arkitektur
Brystningsmuren med bindingsværk passer perfekt til det eksisterende hus
Der er brugt flotte gamle mursten til gulvet i sildebensmønster
Orangeriet er bygget i 90 graders vinkel
Et romantisk fristed i en romantisk have

Orangeri med bindingsværk fuldender helheden

Med en placering bagerst i haven, og stående på en mur af bindingsværk, byder dette orangeri fra første færd velkommen til den spændende og romantiske have.

Designet er helt tilpasset det eksisterende hus og sets gamle rustikke arkitektur. Der er kælet for alle detaljer med den udvendige sorte farve, de flotte spir på taget, og den charmerende brostensbelægning foran orangeriet.

 

Indvendigt matcher de hvide profiler bindingsværkets træ og det spændende gulv af gamle mursten lagt i sildebensmønster.

Orangeriets 90 graders vinkel skaber en lun og yndet hyggekrog foran orangeriet, som benyttes når det danske vejr viser sig fra lune side. Er der regn og blæst udenfor, mærker man at der indenfor i det lyse orangeri skabt en verden af ro og grønne oplevelser - til glæde for alle der gæster haven.

 

IMG_2191.JPG
IMG_2194.JPG
IMG_2196.JPG
IMG_2204.JPG
IMG_2205.jpg
IMG_2222.jpg
IMG_2209.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog