Overdækket Terrasse.dk er nu en del af VICA Danmark

Overdækket Terrasse.dk er pr. 08/04 2022 blevet en del af VICA Danmark. Hos VICA har vi budt velkommen til nye kollegaer, og vi har udvidet vores sortiment af terrasseoverdækninger, glasinddækninger og mere. Ved Overdækket Terrasse.dk er der et stort branchekendskab, og vi får derfor tilføjet et stort værdisæt til vores kompetencer. Med det nye produktudvalg får vi mulighed for at tilbyde nye, spændende og mere varierede løsninger til vores kunder.

VICA DANMARK's historie

Hvem er VICA Danmark?

Hos VICA Danmark laver vi glasbygninger og overdækninger, der udvider hjemmets fire vægge og bringer haven tættere på livet. Vi har mange års erfaring og er eksperter i at opføre udestuer, drivhuse, orangerier og pavilloner. Vores passion er at skabe unikke uderum, der sætter rammerne om et sundt udeliv. Vi skaber uderum, der lader inde og ude smelte sammen, og bringer mere lys i hverdagen.

Showrooms

Besøg os i vores showrooms

Lad os hjælpe dig med at få drømmene til at blive til virkelighed. I vores store showrooms i Kolding, Aalborg og Køge kan du lade dig inspirere af de mange flotte løsninger til din kommende glasbygning eller overdækning. Her står vores eksperter også klar til at hjælpe dig med at sætte gang i udelivet.

Du er velkommen til at komme forbi og tage et kig, men du kan også booke et gratis og uforpligtende designmøde, hvor vi kan gennemgå dine drømme, give dig et prisoverslag og lave en fotorealistisk 3D-tegning af din drømmeløsning. Så kan vi hjælpe dig godt gang i processen.

Overdækket Terrasse.dk

Information om opkøbet

Opkøbet af Overdækket Terrasse.dk giver os mulighed for at ramme en ny kundegruppe med et skønt uderum. Vi får mulighed for at rådgiver vores kunder bedre, og tilbyde dem flere løsninger til deres drømme hus og have.

Det er dog vigtigt for at os nævne, at opkøbet af Overdækket Terrasse.dk ikke påvirker nuværende kunder hos Overdækket Terrasse.dk:

Hvor det gode liv lykkes

Hos VICA Danmark har vi mere end 18 års erfaring med at rådgive, designe og montere glasbygninger. Vi har gennemført over 9.000 projekter, hvor fokus har været på at skabe et skønt udeliv. Vores erfaring sikrer en tryg proces, og du ender med et unikt uderum til boligen, så du kan få mere ud af haven i hverdagen.

Stor erfaring
+år
Projekter
+

Løsninger

De nye løsninger fra Overdækket Terrasse.dk passer perfekt ind i vores portefølje af glasbygninger og overdækninger. De vil komplementere vores nuværende løsninger, så vi kan tilbyde flere muligheder, der passer perfekt ind i kundens have-drømme.

Terrasseoverdækning med sofaområde | VICA.dk

 

Terrasseoverdækninger

Med en terrasseoverdækning fra Overdækket Terrasse.dk får du langt mere ud af haven. Her kan du skabe et dejlig oase i haven eller integrere den på boligen, så du kan træde direkte ud under overdækningen.

 

Glasinddækning med skydedør på overdækket terrasse | VICA.dk

 

Glasinddækninger og glasdøre

Overdækket Terrasse.dk har haft et skønt udvalg af glasinddækninger, glasvægge og glasdøre til din terrasseoverdækning. Her får du ekstra læ på terrassen, hvis der eksempelvis er meget vind. 

 

Få et ekstra rum

VICA Danmarks mange løsninger

Hos VICA kan vi levere præcis den løsning, du drømmer om, og som passer bedst til dit hus og dine behov. Uanset om dette skulle være et Drivhus, orangeri, pavillon, pergola, overdækket terrasse eller en udestue. Læs mere om løsningerne:

Få et ekstra rum

Udestuer

En udestue er ikke noget nyt fænomen, men det er nyt, at isoleringen i dag er så god, at udestuen kan være familiens samlingspunkt hele året. Bliv klogere på Udestuer her.

Læs mere
Få et ekstra rum

Orangeri

Et orangeri er enten en integreret del af dit hus eller som fritstående oase i havens rum. Læs mere om de mange løsninger her

Læs mere
Få et ekstra rum

Drivhuse

Du skal ikke kigge længe på de smukke drivhuse i vores sortiment, før du opdager, hvordan de skiller sig ud. Her finder du ikke alene elegante løsninger i eksklusivt design. 

Læs mere
Få et ekstra rum

Pavilloner

En pavillon er placeret i havens rum, blandt alle de smukke farver, skiftende årstider og den rytmiske regn der rammer taget. Her dyrkes livet skærmet for vind og vejr. Se mulighederne her.

Læs mere
Få et uderum

Pergola

Med en pergola får du et dejligt uderum, hvorfra du kan nyde haven på klos hold. Pergolaen kan være fritstående eller integreret, så du kan skabe en oase, lige der, hvor den passer bedst ind.

Læs mere
Få et uderum

Terrasseoverdækning

Med en terrasseoverdækning får du mere ud af din terrasse. Overdækningen giver dig mulighed for at bruge din terrasse langt flere dage i løbet af sommeren – og ofte vil du kunne starte sommersæsonen tidligere, fordi du får ly for regnen.

Læs mere

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Vil du se vores store udvalg af udestuer, pergolaer, terrasseoverdækninger, drivhuse og orangerier? Vi har samlet 268 siders inspiration fyldt med flotte billeder, fortællinger og rådgivning, så du kan få gode ideer til din kommende glasbygning. 

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde