Projekt / Drivhuse

Æstetik og kvalitet: En læfuld plads til yoga i haven

Fakta om projektet

Type
Fritstående drivhuse
Kvm
14,2 m²
Døre og vinduer
1 stk. Lamelvindue med manuel åbning
1 stk. Dobbelt skydedør
3 stk. tagvinduer med automatisk åbner - oliepumpe (Storm)
Farve
Ral 9005 dyb sort
Glas
4 mm hærdet glas
Profiler
Pulverlakerede aluminiumsprofiler med sprosseafstand 74 cm
Specielt
Helios Master Victorian MV34 - 310 cm x 457 cm
Beskrivelse
Tilkøb af Ophængsøjer inkl. bolte og møtrik.
Tag
Pulverlakerede aluminiumsprofiler med 4 mm hærdet glas
Sagsnummer
9547
favorite_border favorite Gem
Om projektet

Alt fra afkobling med fredagsdrinks til morgenyoga

Midt i en utroligt smuk have i Sønderborg står et drivhus af modellen Helios Master Victorian, som matcher omgivelserne på fornem vis. Karina Ryborg er den stolte ejer af drivhuset, som hun bruger på flere måder, hver eneste dag og hele året rundt. Alt fra afkobling med fredagsdrinks til morgenyoga i det tidlige dæmringslys danner dette drivhus ramme om.

 

Lækker kvalitet og god ståhøjde

For Karina er drivhuset den oase, hun længe havde drømt om. “Der er en del blæst i vores have, så der skal være over 20 grader, før det er rart at sidde på terrassen. Derfor ønskede vi os et drivhus, så vi kunne udnytte den solrige plet, vi har i haven, og komme mere udenfor.”, forklarer hun og fortsætter: “Det har løftet hele vores have. Drivhuset er blevet centrum i haven, og vi har også bygget en terrasse omkring det og sat en masse blomsterkrukker.” 

Der gik nogle år, fra Karina fik ideen om et drivhus i haven, til hun besluttede sig for denne model fra VICA, og i perioden udforskede hun mange forskellige drivhuse. Ingen passede dog rigtigt på det, hun ledte efter, indtil hun en dag besøgte VICA’s showroom i Kolding. I det 2500 kvadratmeter store showroom kunne Karina tydeligt fornemme, hvordan drivhuset ville tage sig ud i hendes egen have. Og det endte med at blive en kombination af kvalitet, design og rummelighed, der overbeviste hende om, at dette Helios Master Victorian-drivhus på 14,2 kvadratmeter skulle med hjem.

Lysthus med flere funktioner

“I modsætning til det vi ellers har set, er dette drivhus i en ekstra god kvalitet. Det har skydedøre, der bare kører som smurt. Og så har det et romantisk look med flotte spir på tagryggen og sorte rammer. Det passer også til vores hus, som er ældre. Vi faldt bestemt for stilen, kvaliteten, og ikke mindst det, at der er en god ståhøjde for både mennesker og planter.”, fortæller Karina. Drivhuset er ikke bare et drivhus, for som Karina siger, er der i højere grad tale om et “drivehus”, hvor man kan fordybe sig og nyde de skønne, sammensatte dufte af blomster og citrustræer. Hertil kommer solskinnet, varmen og lyset, som alt i alt gør drivhuset til et helt særligt rum med flere funktioner.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog. 
Henter du inspirationsbogen inden d. 11. august, deltager du samtidig i konkurrencen om et fint solsejl – perfekt til at få lidt skygge på terrassen eller i haven*.

Lad dig inspirere af mere end 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

*Vi trækker lod om ét solsejl til en værdi af 2.195,- blandt alle, der har hentet kataloget i perioden 3. juli til 11. august. Vinderen får direkte besked. 

Inspiration
VICA Fristed med fuldt udsyn hele vejen rundt Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Fristed med fuldt udsyn hele vejen rundt

VICA Arcadia Victorian Drivhuse   |   integreret
favorite_border favorite

Arcadia Victorian

VICA Som at holde ferie på egen matrikel Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Som at holde ferie på egen matrikel

VICA Eos Junior T Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Eos Junior T

VICA Orangeri Special Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Orangeri Special

VICA Orangeri Moderne Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Orangeri Moderne

VICA Helios Master Victorian Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Helios Master Victorian

VICA Helios Victorian 201/25 Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Helios Victorian 201/25

book_online Book møde