Projekt / Orangeri

Et orangeri i kærlighedsgave

Fakta om projektet

Type
Integreret orangeri
Kvm
67 m²
Varmekilde
Integreret pejs
favorite_border favorite Gem
Billeder fra projektet

Det storslåede orangeri på hele 67 m2, som samler hovedhuset og garagebygningen i en smuk helhed, var en kærlighedserklæring af den vaskeægte slags fra Jens Jørgen til hustruen Tina. Det var nemlig gaven fra ham til hende, da de i 2015 kunne fejre deres sølvbryllup. 

Tanken med orangeriet var i første omgang, at det skulle forbinde ejendommens to bygninger, så Tina kunne komme tørskoet til og fra garagen. Men med den isolerede bygning af glas, hvor lyset og naturen har fået en helt ny betydning, har familien fået meget mere end et gennemgangsrum.

Om projektet

"Vi lever nærmest herude hele året"

Tina og Jens Jørgen, som ejer og driver gården Ejlsøgaard nord for Faaborg, er ikke i tvivl om, at orangeriet er hjemmets bedste rum, og de bruger det flittigt året rundt. ’Det er et pragtfuldt rum, og vi lever nærmest herude’. I vinterhalvåret tændes der ofte op i brændeovnen, som ikke bare giver varme i rummet, men også skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Det er også i orangeriet, Tina finder symaskinen frem, da ’det er her, man har det allerbedste lys’.

Fra orangeriet kan man opleve naturens gang

Med udsigt til marker, skov og søen bagerst i haven er naturen altid en del af selskabet, når parret opholder sig i orangeriet. Og de nyder, at de kan tage en tur ud i det grønne helt uden at skulle starte bilen. ’Man får hele tiden nye oplevelser med naturen herude, og det er helt fantastisk’.

Et ekstra krydderi til julestegen

Også juleaften fejres i orangeriet. Her giver genskæret fra juletræets lys og direkte kig til stjernerne et ekstra krydderi til andestegen og de brunede kartofler.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA En smuk glasbygning forbinder hjemmet Orangerier   |   integreret
favorite_border favorite

En smuk glasbygning forbinder hjemmet

VICA Plads til de gode tanker og kig til stjernerne. Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Plads til de gode tanker og kig til stjernerne.

VICA Klassisk orangeri i klassisk have Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Klassisk orangeri i klassisk have

VICA Meget bedre end et sommerhus! Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Meget bedre end et sommerhus!

VICA Mange års drøm er blevet til virkelighed Orangerier   |   integreret
favorite_border favorite

Mange års drøm er blevet til virkelighed

book_online Book møde