Projekt / Udestue

Et moderne spahus

Fakta om projektet

Type
Integreret udestue
Kvm
43 m²
Døre og vinduer
2 stk Elektriske tagvinduer med klima kontrol.
2 stk Udadgående foldedøre.
4 stk dreje/kip vinduer med greb.
Farve
Sort indvendig og udvendig.
Glas
24mm Lavenergi med varmkant
Profiler
Isoleret schüco 65mm aluminiumsprofiler med kuldebros adskillelse og integrerethjørneprofiler.
Specielt
4 stk. profiler med 4 LED spots i hver inkl. 4 profil indækninger.
Tag
Aluminiums spær profiler monteret på speciel udviklet komposit rem/tagrende. 28mm lavenergi Sikkerhedsglas med stopsol, Ug= 1.0
Sagsnummer
8562
favorite_border favorite Gem
Om projektet

Svømmetur og varm spa under tag i egen have

En specialfremstillet udestue fra VICA viste sig at være netop den helt rette løsning, da Niels og Helle skulle finde en måde at trylle en ikke ofte benyttet terrasse i deres have om til et midtpunkt for deres udendørs stunder. Parret havde en varmtvandsspa, som de ønskede at supplerede med en svømmespa – det vil sige en mindre pool med indbygget modstrømsanlæg, hvor man takket være den stærke strøm kan svømme løs på stedet

 

Et imødekommende område

Deres idé var derfor at etablere et overdækket, rart og imødekommende område, der på elegant vis skulle omkranse de to spa-bassiner. Det skulle derudover placeres umiddelbart lige uden for det fitness-lokale, som parret i forvejen havde etableret i deres underetage. For at stedet skulle fungere godt, og for at parret skulle kunne bruge det som en fuldt ud integreret del af hverdagen både sommer og vinter, havde de brug for en konstruktion, som kunne tilgodese dette: Der skulle kunne være helt lukket om vinteren, mens spahuset om sommeren skulle være åbent og luftigt. De havde hørt, at VICA kunne klare denne type opgaver, og at de hos VICA ville få både den bedste kvalitet og den bedste service. Og efter et besøg i VICAs showroom i Køge var parret ikke i tvivl.

"Fungeret fuldstændig, som vi havde ønsket os"

”Vi har nu haft spahuset, som vi kalder det, i knap et års tid. Siden forsommeren, hvor alle detaljer var helt færdigpudsede, har vi for alvor kunnet benytte det, og det har på alle måder levet op til vores forventninger”, fortæller parret og uddyber: ”Et af de store spændingsmomenter har været, hvorvidt spahuset ville fungere efter hensigten i ydersæsonerne. Om sommeren, hvor vi kan lukke hele den ene væg op, giver det næsten sig selv, at det er skønt at være herude uanset om det er i den varme spa eller om det er i form af en svømmetur. Men vi må sige, at det også her til efterår og vinter har fungeret fuldstændig, som vi havde ønsket os.

Godt for krop & sjæl

Det er godt for både krop og sjæl først at kunne tage en tur på løbebåndet inden døre i ly og læ for elementerne og derefter holde pulsen oppe i svømmespaen eller blot nyde varmen og slappe af i varmtvandsspaen. Det er i det hele taget et virkelig velfungerende resultat, og vi er meget tilfredse med det.” Parret fortæller afslutningsvis også, at de ligeledes er glade for måden, hvorpå VICA har fået den nye tilbygning til at spille rigtig godt sammen med deres eksisterende hus. Det gælder i både skala og materialer, og det gælder for den robusthed og soliditet, som de kan mærke på konstruktionen i såvel dens helhed som på de enkelte elementer.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA Sommerhusets bedste rum Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Sommerhusets bedste rum

VICA Lad udestuen blive en del af drømmehjemmet fra starten Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Lad udestuen blive en del af drømmehjemmet fra starten

VICA Den stilfulde patricervilla fik en stilfuld udestue fra Vica Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Den stilfulde patricervilla fik en stilfuld udestue fra Vica

VICA En investering, der endte med at blive familiens hjerterum Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

En investering, der endte med at blive familiens hjerterum

VICA Stor, lys og virkelig lækker kvalitetsudestue i to niveauer Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Stor, lys og virkelig lækker kvalitetsudestue i to niveauer

VICA Fra terrasse til lækker udestue Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Fra terrasse til lækker udestue

VICA Elegant integreret løsning Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Elegant integreret løsning

book_online Book møde