Udestue inspiration

En udestue udvisker grænsen mellem inde- og udeliv og bringer din hverdag tættere på naturen. Udestuen åbner huset ud mod haven, så du får mere sol og lys ind, og den lader dig nyde din have året rundt. Få en masse inspiration til udestuen her.

En udestue i glas er en flot tilbygning, der giver huset et ekstra rum, bringer naturen lidt tættere på boligen og giver flere lyse timer. Du kan få bygget udestuen i forskellige materialer, og vi bygger efter dine mål, specifikationer og ønsker, så du får præcis det, du drømmer om. Se en masse udestue inspiration her.

Åbn huset til haven og lyset

Med en udestue lader du grænsen mellem hus og have forsvinde. Lad hjemmet åbne sig op mod havens grønne omgivelser og nyd det naturlige lys, der pludselig fylder hverdagen.

Her - midt i haven, men alligevel inde i varmen - finder du en unik ro. Udestuen bliver et dejligt ekstrarum, der udvider boligen og giver dig mere tid i solens varme. Her kan du både nyde sommerens varme sol og vinterens tiltrængte soltimer helt.

Tæt på naturen - hele året

Naturligt lys og frisk luft er sundt for krop og sjæl, men den danske sommer er kort, og det kan være svært at komme udenfor i vinterens mørke og kulde. Men med en isoleret helårs udestue får du mulighed for at bringe hyggen ud under åben himmel - hele året. Opvarm udestuen og skab hygge med en brændeovn, så bliver den isolerede udestue det skønneste uderum.

I en isoleret udestue kan du nyde både dage med sol, regn og sne. Her kan du skabe en charmerende stue, hvor familie og venner kan samles uanset vejret. En udestue bringer lyset helt ind i hjemmet.

Udestue i glas bringer trækker lys ind

Når du leder efter inspiration til din udestue, kan du kigge efter flere faktorer. Udestuen kan bygges i forskellige materialer, og det er for eksempel meget populært (og super skønt) med en udestue i glas. Udestuen byder på mange muligheder for at åbne hjemmet op for naturen, og du vil få mere lys ind i huset. 

Hos VICA Danmark har vi en række forskellige typer glas til udestuen - det er forskellige typer glas vi bruger afhængigt af, om du skal have en isoleret eller uisoleret løsning. Du kan også vælge at få stop-sol glas, som beskytter dig og dine have møbler mod solens skadende UV-stråler.

Du har altså mange muligheder for at præge udestuen i glas. 

Indret udestuen efter dine behov

Hvad skal din udestue bruges til? Stue, spisestue eller hobbyrum? Uanset hvad du drømmer om, kan vi hjælpe dig med at designe din udestue - og i vores showrooms kan du finde inspiration blandt et stort udvalg af lækre møbler og dejligt interiør, der gør udestuen til netop dit drømme-rum.

Hvad koster en udestue?

Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer, samt hvordan den skal integreres på din bolig.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til os, så vi kan snakke nærmere omkring netop dine ønsker og behov i forhold til valg af udestue. For at give dig en ide om udestuens pris, har vi samlet nogle prislister for vores glasbygninger.

Få mere inspiration til udestuen i vores case-galleri
loading...

Gå på opdagelse i vores inspirationsbog

Vil du se flere flotte eksempler på udestuer? I vores katalog finder du 268 siders smukke billeder og videoer af mange af vores glasbygninger, som du kan blive inspireret af her. Bestil kataloget i dag og få flere ideer til din drømme-udestue.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde