Drivhusudstilling

Når du skal bygge i haven, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Find inspiration til dit drømmedrivhus i vores drivhusudstilling. Vi har showrooms i Kolding og Greve, hvor du kan gå på opdagelse blandt vores mange forskellige drivhusudstillinger. 

Når du besøger VICA Danmarks showrooms, kan du mærke kvaliteten og se mulighederne med vores elegante og robuste drivhuse. Du kan også opleve vores isolerede orangerier, udestuer og pavilloner. 

Showroom Kolding

Find os her: Nordager 22, 6000 Kolding >

Åbningstider: 
Mandag-fredag: 8.00-16.30
Onsdag: Lukket
Lørdag: 10.00-14.00
Søndage og helligdage: Lukket

Showroom Kolding

Showroom Greve

Find os her: Agenavej 39, 2670 Greve > 

Åbningstider:
Mandag - fredag: 10.00-18.00
Onsdag: Lukket
Lørdag: 10.00-14.00
Søndage og helligdage: Lukket

Showroom Greve

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book møde

Besøg vores drivhusudstilling i Jylland

Er drømmen et moderne drivhus med flotte og minimalistiske profiler i sort? Eller vil du hellere have romantiske toner og klassisk æstetisk i haven? 

I Kolding byder vi på 2.500 m2 inspirerende showroom med hele 31 forskellige modeller inden for drivhuse, orangerier, udestuer og pavilloner. Uanset vind og vejr kan du i vores indendørs showrooms fornemme stemningen i orangerierne eller nyde synet i af de drønne planterr i vores drivhuse, mens du nyder en god kop kaffe. 

Få også vores eksperters nyttige og konkrete råd til hvilken løsning, der passer til din have eller bolig. 

Her finder du os
Det er både nemt at finde os og at komme hertil. Vores showroom i Kolding ligger kun et stenkast fra Den Sønderjyske Motorvej - og vi har også gode parkeringsmuligheder.

Find inspiration til haven i vores drivhusudstilling på Sjælland

På Sjælland har du mulighed for at besøge vores drivhusudstilling i Greve – her kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige drivhuse og orangerier. Fornem stemningen i vores flotte udstillingsmodeller, og lad dig også inspirere af de nyeste trends inden for indretning af drivhuse og orangerier. 

Få også vores eksperters nyttige og konkrete råd til hvilken løsning, der passer til haven, boligen og dine drømme. 

Her finder du os
Det er både nemt at finde os og at komme hertil. I Greve kan du tage Køgebugt Motorvejen lige til døren.