Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

_K1A5581.jpg

Fakta

Et orangeri forlænger havesæsonen - og kan nydes året rundt
Orangeriet bruges som både et væksthus og et afslapningssted
Orangeriet er det ideelle hjemsted for eksotiske planter og frugttræer
Det smukke orangeri er helårsisoleret

Forlæng havesæsonen i dit nye yndlingsrum

Savner du også at nusse om haveplanterne om vinteren? Få et fritstående orangeri og få havesæsonen til at vare hele året.

Perfekt til planter

Med et fritstående orangeri kan du skabe dit eget intime haverum – fx i dit yndlingshjørne eller lige midt i haven. Her kan du hygge dig med en kop kaffe eller et glas vin, mens du ser solen stå op eller gå ned og nyder naturen og dine mange planter.

Orangeriet er nemlig det ideelle hjemsted for eksotiske planter og frugttræer, der vil nyde godt af temperaturen og det fantastiske lysindfald. Grundet den gode isolering har orangeriet et behageligt klima året rundt, som både du og dine planter kan nyde godt af.

Udesæson hele året

Hvad end du drømmer om at bruge dit orangeri som et traditionelt drivhus eller et ekstra rum, vil du opleve, hvordan orangeriet forlænger udesæsonen med adskillige måneder. Det ekstra rum for både planter og familien gør det muligt at nyde haven året rundt uafhængig af vejret – selv regn og sne bliver en fornøjelse, når man befinder sig lunt i orangeriet med et tæppe, en kop kakao og en god bog eller godt selskab.

_K1A5596.jpg
_K1A5646.jpg
_K1A5588.jpg
_K1A5591.jpg
_K1A5611.jpg
_K1A5621.jpg
_K1A5581.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog