Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA Q3 (4).jpg

Smuk patriciervilla med en helt ny dimension

En stor hvid bygning med tag af sort tegl og med diskret udsmykning er det typiske kendetegn for en patriciervilla.

Men hvad gør man, når villaen ligger ud til vandet og haven og terrassen er ramt af meget blæst?

Det spørgsmål stod familien fra Nykøbing Mors overfor og svaret blev et orangeri fra VICA Danmark, som blev bygget på boligen og nu står som en helt naturlig del af den smukke villa med de mange fine detaljer. 

Da familien købte boligen, var terrassemiljøet og swimmingpoolen etableret. Derfor blev der i forbindelse med designet af orangeriet taget hensyn til poolområdet samt den etablerede terrasse i flere niveauer. Endelig skulle orangeriet smelte sammen med den arkitektonisk smukke villa og ikke mindst bidrage til en større udnyttelse af terrassen. 

Slutresultatet blev et skræddersyet orangeri, bygget i flere niveauer, og i smuk harmoni med boligen. Helt nye dimensioner er tilført og orangeriet har givet familien mulighed for at nyde terrassen og udelivet i læ for vind og vejr - hele året. 

VICA Q3 (4).jpg
VICA Q3 (2).jpg (1)
VICA orangeri udestue (77).jpg
Q3 key visual stemning (Få flere sommermåneder forærende).jpg
VICA inspiration.jpg
VICA orangeri 2.jpg
VICA orangeri udestue (92).jpg
VICA orangeri 3.jpg

Fakta

32 m2 skræddersyet orangeri
Isolerede elementer og varmedæmpende glastag
1 dobbeltdør, 2 enkeltdøre og 4 topstyrede vinduer
28 mm lavenergiglas med varmekant

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde