Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

PD.broch.2014_Side_26_Billede_0002.jpg

Oasen midt i haven er hele familiens yndlingsrum

Inspireret af engelsk havekultur, ønskede familien Skovgaard sig brændende et uderum. Deres hus i Farum er bevaringsværdigt, så der var ikke mulighed for at udbygge med en udestue eller terrasse. De ville dog rigtig gerne forlænge udendørssæsonen, og derfor besluttede de sig for at flytte orangeriet ud i haven.

Et yndlingsrum for både børn og voksne
Først overvejede familien et almindeligt drivhus, men efter at have skrevet alle deres drømme og ønsker om brug af drivhuset op, fandt de ud af, at kvalitet og størrelse var afgørende for dem.
– Vi ville både have plads til planter og gæster i orangeriet, og med 3 hjem-meboende børn, som ofte har venner og kærester på besøg bliver vi hurtigt 10 personer til middag, fortæller Nomi Skovgaard.

 – Min mand ville gerne have plads til høje planter, og så er de almindelige standard drivhuse slet ikke høje nok - det kræver et orangeri.
I dag hjælper Nomi gerne naboer og andre interesserede med at vælge drivhuse eller orangerier. - Jeg beder dem altid om at lave en drømmeliste over ønsker til orangeriet, og anbefaler dem endelig ikke at købe noget der er for småt – for man bliver helt afhængig af, at kunne komme ud og sidde i sit uderum.
Børnene i familien elsker deres orangeri, som flittigt bruges når teenagerne har gæster på besøg, eller når de vil sidde lidt i fred og ro med veninderne.

PD.broch.2014_Side_27_Billede_0009.jpg
PD.broch.2014_Side_27_Billede_0001.jpg
PD.broch.2014_Side_27_Billede_0008.jpg
PD.broch.2014_Side_26_Billede_0002.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom