Få et skønt udeliv med en isoleret glasbygning

Vil du have mere tid under åben himmel? Mere naturligt lys i hverdagen? Måske drømmer du om et unikt uderum, hvor familie og venner kan samles…

En isoleret glasbygning giver plads til ro, hygge og mere ude-tid i hverdagen – året rundt. Her kan du både indtage sommersolens varme stråler, se årstiderne skifte i haven og nyde vinterens rolige timer. Man kan hurtigt lade sig optage af naturen og dyrelivet i haven og bruge mange timer i glasbygningens hyggelige omgivelser.

FORDELE VED ISOLEREDE LØSNINGER

Oplev vinterens natur i trygge og varme omgivelser

Med en isoleret løsning får du mest muligt ud af uderummet. Her kan du fordybe dig i en bog og nyde en kop varm kaffe, eller lade vinterlandskabet udenfor inspirere dig til et nyt kreativt projekt.

I en isoleret glasbygning får du en udvidelse af dit hjem. Her kan du nyde livet hele året uanset vejret – en isoleret glasbygning bringer lyset ind i dit hjem, så du får mere naturligt lys og varme i hverdagen.

ISOLERET ORANGERI

Tænd op og skab hygge i orangeriet

En isoleret glasbygning er mulig at opvarme med eksempelvis en brændeovn, der både tilfører varme og en masse hygge. Drømmer du om et orangeri med sydlandsk varme, er det oplagt at anvende en brændeovn, der skaber en hyggelig atmosfære i uderummet – uanset om du vælger et integreret eller fritstående orangeri, sørger brændeovnen for, at du kan nyde uderummet hele året.

ISOLERET UDESTUE

Udvid boligen med en opvarmet udestue

Ønsker du mere plads i hverdagen, er en udestue et særdeles skønt valg. Udestuen kan bruges som stue, spisestue, hobbyrum og lignende, hvor I kan finde plads til samvær, nærvær og velvære. En isoleret udestue er mulig at opvarme, så du med en brændeovn eller lignende kan sætte de skønneste rammer om hverdagen.

ISOLERET ORANGERI

Vinterhaven skaber charme

En isoleret glasbygning sætter rammerne om et roligt liv. Vi laver glasbygningen, så den passer til dine drømme – det kan blive din stue, hobbyrum, spisestue, et orangeri til de grønne fingre, eller noget helt andet.

Hos en familie i Odense har vi opført en helt unik udestue i forlængelse af boligen og terrassen, der skaber skønne muligheder for at nyde sommersol og vinterhygge i samme rum.

ISOLERET UDESTUE

En hverdag badet i solens stråler

Med en isoleret glasbygning kan du også få flere udetimer i sommermånederne. En isoleret løsning udvider sommersæsonen, så du kan træde udenfor, uanset om solen skinner, vinden raser eller sneen falder.

Det er en unik oplevelse at følge havens udvikling i løbet af et år, og særligt foråret og naturens blomsten efter en kold vinter bringer glæde i hverdagen. En isoleret helårsudestue sætter rammerne om et sundt udeliv.

ISOLERET PAVILLON

Drømmer du om en varm oase i haven?

Hvis du vil opleve hele året helt tæt på naturen, er en isoleret, fritstående løsning det perfekte valg. Uanset, om du vælger en isoleret pavillon eller orangeri, kan du skabe en unik oase og komme tæt på de skiftende årstider.

En pavillon tilfører et romantisk uderum til haven, som du kan bruge som både vinterhave – fyldt med planter og træer – eller som vinterhave, hvor du kan finde ro i hverdagen.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger. Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

book_online Book møde