En stue midt i den pragtfulde æblelund

Med et orangeri placeret frit i haven, kommer man væk fra huset og den travle hverdag – som at tage på ferie i sin egen have. Det var årsagen til, at familien fra Skive valgte en fritstående løsning, og der var ingen tvivl; orangeriet skulle placeres midt i den pragtfulde æblelund. Og med en indbygget brændeovn, kan familien nyde de skønne omgivelser derude det meste af året.

Et opholdsrum til alle lejligheder

Med undtagelse af en lille vinplante, som familien har fået til overvintring fra nogle venner, bruges glasbygningen udelukkende til ophold. Der bliver spist, snakket og hygget i orangeriet, som allerede få dage efter det stod færdigt, dannede ramme om en 45-års fødselsdagsfest for 11 glade gæster. Også familiens to teenagedrenge benytter sig af det lyse, lune opholdsrum midt i haven, hvor de uforstyrret og uden forældrenes tilstedeværelse kan feste, spille og hygge sig med vennerne.  

En arbejdsplads ud over det sædvanlige

At være omgivet af naturen og dog stadig i ly for vejrets luner giver en helt særlig energi, og derfor er orangeriet blevet det foretrukne sted at arbejde for Søren, der som selvstændig bruger mange timer på hjemmekontoret. ’Det er fantastiske omgivelser at arbejde i, den mulighed skulle alle have’. 

En stue midt i den pragtfulde æblelund

Med indbygget stjernehimmel

Med indlagt gulvbelysning, der lyser orangeriet op, når mørket falder på, nyder familien at slutte dagen af i brændeovnens skær med en kop kaffe og en whisky under ’åben’ himmel. ’Det er fantastisk at have en stue midt i æblelunden – og så med indbygget stjernehimmel’.

book_online Book møde