Vi samarbejder med Pavillon Danmark. Er du interesseret i uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner - så gå til pavillondanmark.dk
Vi samarbejder med Pavillon Danmark
vica_faaborg_181.jpg

Garanti

Alle vores produkter er gennemprøvet kvalitet. Vores fabrik har produceret byggesystemer og bygninger til haven i over 35 år. Med tusindvis af leverancer til tilfredse kunder i hele Skandinavien, Tyskland og England har alle produkter og elementer bevist deres kvalitet. Det færdige byggesystem, hvor elementer, hjørnestolper, tagrende, tag og vandnæse er integreret i hinanden, giver et elegant udseende og en stabil og sikker konstruktion. 

Længere levetid

Integrationen af elementerne og materialet i plast giver sikkerhed for lang levetid på produktet. Bygninger og elementer fremstillet i plast har næsten fire gange så lang levetid som tilsvarende elementer i træ. Desuden kan produkterne genbruges næsten 100 procent. Så du tager hensyn til miljøet, når du vælger VICA. 

5 års garanti

Vi yder hele fem års garanti på alle vores VICA produkter. Desuden er produkterne CE mærkede. Det betyder, at vi som fabrikant garanterer, at produkterne er fremstillet i fuld overensstemmelse med en række krav til sikkerhed, sundhed og miljø. 

Byg Garanti

Når du bygger med VICA, bygger du med håndværker, der er medlem af BYG. Det sikrer dig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, uanset om det drejer sig om ombygning, reparation eller tilbygning. Ansvaret for materialets kvalitet ligger naturligvis hos producenterne.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver dig en ekstra sikkerhed for udbedringen af eventuelle fejl for helt op til 100.000 kr.

Det er BYG, der står for BYG Garantiordning. Det betyder, at skulle dit byggefirma lukke eller blive solgt, er du stadig sikret garanti, hvis firmaet i sin tid var medlem af BYG.

Så vær på den sikre side og få dit projekt udført professionelt af et firma, der er medlem af BYG’s garantiordning.